Ponedjeljak, 1. lipnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Parlamentarac Valjalo otvorio ured u Dubrovniku

15.10.2013.


Nakon što je u Zagrebu početkom rujna otvorio svoj EU ured za građane, zastupnik Valjalo odlučio se staviti na raspolaganje stanovnicima Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije.

Lokalni dubrovački ured hrvatskog europarlamentarca dostupan je svim zainteresiranim građanima utorkom i četvrtkom, u vremenu od 16 do 17 sati, u prostorijama SDP-a Dubrovnik na adresi Ćira Carića 3. Osoba za kontakt s građanima je Marita Kisić Kamić.

U skladu s mogućnostima i rasporedom redovitih parlamentarnih aktivnosti u Bruxellesu i Strasbourgu, zastupnik Valjalo boravit će u Dubrovniku kako bi osobno porazgovarao s građanima o njihovim upitima i prijedlozima vezanim za njegov rad u Europskom parlamentu.

"Po potrebi i u dogovoru s građanima, na raspolaganju sam svima koji žele sa mnom razgovarati, bilo da je riječ o temama koje su neophodne za razvoj i budućnost našeg Grada ili u slučaju da postoji potreba za rješavanjem određene problematike putem EU institucija. A kako bismo što brže i učinkovitije ostvarili našu suradnju, pozivam građane da me u bilo koje vrijeme kontaktiraju putem e-maila oleg.valjalo@europarl.europa.eu ili pošaljite poruku preko Facebooka i Twittera, društvenih mreža na kojima sam aktivan." - rekao je Valjalo.

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja