Četvrtak, 9. srpnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

DUBROVNIK I RAVNO: Zajednički natječaj za idejno rješenje vodoopskrbe i odvodnje Ivanice

17.01.2014.


Grad Dubrovnik, Vodovod Dubrovnik i Općina Ravno raspisat će zajednički natječaj za idejno rješenje vodoopskrbe i odvodnje Ivanice, zaključak je sa današnjeg sastanka gradonačelnika Andra Vlahušića i direktora Vodovoda Pera Miškovića s načelnikom Općine Ravno u BIH, Andrijom Šimunovićem, priopćeno je iz dubrovačke gradske uprave.

 

Primarni interes Grada Dubrovnika i Vodovoda je naći optimalno rješenje kako bi se zaštitio izvor Omble i crpilišta, naglasio je gradonačelnik Vlahušić. Studija izvedljivosti trebala bi dati odgovore na pitanja kojim tehničkim rješenjem dovesti cjevovode na Ivanicu uz postojeće izvore i infrastrukturu, a uz tehnički pristup uključit će i financijsku analizu projekta.

 

Cijeli postupak bit će usklađen s europskim standardima, a projekt će se prijaviti na natječaj za europske fondove. Grad Dubrovnik i Vodovod Dubrovnik značajno će financirati izvedbu projekta, jer se radi o vitalnom pitanju za stanovnike Grada.

 

Istovremeno će se raditi i na rješenju odvodnje zbog racionalizacije troškova, a o  pokrenutoj prekograničnoj suradnji informirat će se Hrvatske vode i Vlada Republike Hrvatske.

Najčitanije (7 dana)

Stožer: Sedam novozaraženih na jugu Hrvatske


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja