Nedjelja, 5. svibnja 2024.



Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Sport /    Sve vijesti iz rubrike Sport

Dubrovački atletičari zadovoljni sezonom, nagrađeni najbolji

30.01.2024.


Na Godišnjoj skupštini Atletskog kuba Dubrovnik posebno je naglašen završetak uspješne sezone gdje je taj dubrovački klub po HAS-ovoj tablici uspješnosti klubova završio na 27 mjestu u Hrvatskoj od 96 kluba, a na četvrtom u regiji Dalmacija. Tim su povodom atletičarima uručena priznanja za iznimna postignuća u 2023 godini. 

 

Tako je priznanje za najbolju atletičarku dobila Lana Županović, dok je najbolji atletičar Ivan Ruben Urošević. Najperspektivniji atletičar je Nikola Žarić, a atletičarka Nora Begović.

 

Zahvalnice za postignute rezultate također su dobili Ivana Zlošilo, Antun Zlošilo, Matej Matić, Inge Perić, Viktor Jančić, Anđela Burić, Mauro Gojavić, Dora Bjelogradski, Roza Aleksić, Jakov Aleksić, Mauro Jerković,  Lena Musladin, Nikolina Musladin, Nea Semić, Katarina Herceg, Marta Herceg, Maris Đurišić, Mara Kakarigji, Tina Kakarigji, Lara Atijas, Lucija Pendo, Ante Berković, Nea Ničetić, Lucija Šoš, Sunčica Šandić, Antonia Bevanda, Karla Skurić, Ana Macan, Ruža Marić, te Zara Vlašić.

 

„Kad se zna u kojim uvjetima radi naš dubrovački klub, uspjeh svih nas je veliko i ugodno iznenađenje, te rezultati svih nas su za svaku pohvalu, kao i motivacija svim atletičarima da daju svoj doprinos i maksimum za klub u kojem nastupaju i brane boje.“, poručili su iz uprave dubrovačkog Atletskog kluba uz želje za još uspješnijiom 2024. godinom.

 

žp

Najčitanije (7 dana)

PROMO: Otvoren japanski restoran u Gradu
OPĆINA ŽUPA: Kanalizacija se izlila zbog problema u kolektoru
ŠTO SE DOGAĐA: Izbila čista voda na stijeni na Banjama


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja