Petak, 29. svibnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Nova tvrtka održava župsku javnu rasvjetu – jeftinija 30 posto

05.01.2014.


Umjesto tvrtke „Ašprin“ d.o.o. iz Mlina javnu rasvjetu u Župi dubrovačkoj u 2014. godini će održavati Obrt „Struja Dubrovnik“ iz Mokošice.

 

Tako su odlučili župski vijećnici na posljednjoj sjednici Općinskog vijeća Župe dubrovačke, a na osnovu Zapisnika o pregledu i ocjeni ponuda.

 

Vijećnica HDZ-a Nikolina Duper je pitala je li do sada bilo problema s tvrtkom Ašprin iz Mlina, na što je načelnik Općine Župa dubrovačka Silvio Nardelli odgovorio kako nije bilo nikakvih većih problema već da je razlog odabira „Struja Dubrovnik“ bitna razlika u ponudi.

 

Naime, procijenjena vrijednost toga posla za godinu dana bila je 200 tisuća kuna, a župska tvrtka je ponudila ukupno 294.880 kuna, dok je mokoška posao procijenila na 197.350 kuna. Kako se čulo na sjednici ta razlika od gotovo 100 tisuća kuna bila je presudna u odabiru tvrtke koja će obavljati radove održavanja javne rasvjete u Župi.

 

Međutim, kako je na sjednici izražena bojazan koliko će „Struja Dubrovnik“ kvalitetno obavljati taj posao obzirom na ipak bitnu razliku u cijeni, načelnik Nardelli je odgovorio kako zakon određuje način odabira izvođača, ali ukoliko bude problema da će raskinuti ugovor s tim obrtom.

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja