Nedjelja, 5. svibnja 2024.



Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Sport /    Sve vijesti iz rubrike Sport

NAKON 10 GODINA: Karabogdan: Iz NK Župa odlazi s osjećajem zadovoljstva

20.07.2023.


Ivica Karabogdan prestaje s funkcijom sportskog direktora NK Župa dubrovačka. Nakon 10 godina požrtvovnog rada, odlučio se pozdraviti sa igračima, trenerima i upravom sa jednim osvrtom na 10 godina u klubu.

 

„Nakon deset godina posvećenog rada i vođenja našeg nogometnog kluba, s ponosom vam želim priopćiti da sam odlučio napustiti poziciju voditelja kluba. Ovo je bila izvanredna i ispunjavajuća avantura koja je trajala od 2013. do 2023. godine, i želio bih podijeliti neke od naših postignuća i uspomena.

 

Kada sam se pridružio klubu, 2013. godine, imali smo samo 55 djece i 3 trenera raspoređena u tri selekcije. Danas, nakon deset godina, s ponosom mogu reći da smo narasli u veliku obitelj s 359 djece i 14 trenera. Naš klub je postao dom za sve te mlade nogometaše i njihove obitelji.

 

Tijekom ovog desetljeća, uspjeli smo ostvariti izvanredne rezultate. Osvojili smo ukupno 14 naslova, od čega 11 naslova županijskog prvaka i tri naslova osvajača kupa. Sudjelovali smo na preko 150 turnira, osvojivši više od 200 pehara, kako u pojedinačnoj konkurenciji, tako i na klupskoj razini.

 

Ponosan sam na činjenicu da smo osnovali ženski nogometni tim koji je dvije godine igrao u Drugoj ligi. Naša mlada ekipa djevojaka također je igrala Dalmatinsku ligu, a njihov broj raste iz godine u godinu. Trenutno imamo 45 talentiranih cura u klubu i želim da se njihov rad nastavi.

 

Također, ponosno mogu istaknuti da smo uspjeli plasirati čak pet naših igrača u Prvu ligu. To je ogroman uspjeh i jasna potvrda da smo radili ispravno. Nije mala stvar vidjeti kako naši igrači napreduju i ostvaruju svoje snove.

Redom bi volio spomenuti da su to Ivo Guljemović (NK Inter Zaprešić), Ante Miletić (HNK Gorica), Josip Krkić (NK Istra), Marino Mihočeviić (HNK Hajduk Split), Đivo Pregelj (HNK Hajduk Split).

 

Osim sportskih uspjeha, također sam ponosan na činjenicu da sam kroz sve ove godine uspio prikupiti preko 1,2 milijuna kuna u obliku opreme, prijevoza i donacija zahvaljujući našim prijateljima, poznanicima i sponzorima. Ovo je bilo veliko zadovoljstvo za mene i vjerujem da smo tim zajedničkim naporima unaprijedili naš klub.

 

Želio bih izraziti duboku zahvalnost Igoru Guljemoviću i Đuru Lonzi, kao i svim članovima uprave kluba. Bez vaše predanosti, podrške i vjerovanja u našu viziju, ništa od ovoga ne bi bilo moguće. Hvala vam na svemu.

 

Posebnu zahvalnost želim uputiti roditeljima naših igrača. Vaša podrška, predanost i posvećenost nisu bile mali zadatak. Zahvaljujući vašem angažmanu, naš klub je postao prava obitelj.  Najveća zahvalnost ide našim trenerima koji su neumorno radili i prihvatili sve izazove s kojima smo se susretali. Vaša strast, strpljenje i posvećenost zaslužuju veliko priznanje. Bez vas, naš klub ne bi bio tamo gdje je danas. Hvala vam na svemu što ste učinili za naše igrače i naš klub.

 

Danas, dok napuštam ovu poziciju, osjećam zadovoljstvo i ponos. Vjerujem da smo ostavili snažan temelj za daljnji razvoj kluba. Moja je želja da se naš rad nastavi i da se uvijek teži poboljšanju. Vjerujem u snagu naše zajednice i u talentiranu mladež koju imamo.

Još jednom, hvala vam svima na podršci, suradnji i nezaboravnim trenucima koje smo dijelili tijekom ovih deset godina. Odlazim s osjećajem velikog zadovoljstva i s vjerom da će naš klub nastaviti rasti i ostvarivati nove uspjehe., poručio je Ivica Karabogdan"

 

I NK Župa dubrovačka su se zahvalili Karabogdanu na angažmanu, želji i volji prethodnih deset godina, „kojima je podigao klub na potpuno novu razinu“.

 

„Nadamo se da će ostati u blizini i da će se njegov rad nastaviti!, poručuju također iz NK Župa dubrovačka.

 

žp

Vezane vijesti

Đuro Lonza ponovno na čelu NK Župa dubrovačka

Najčitanije (7 dana)

PROMO: Otvoren japanski restoran u Gradu
OPĆINA ŽUPA: Kanalizacija se izlila zbog problema u kolektoru
ŠTO SE DOGAĐA: Izbila čista voda na stijeni na Banjama


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja