Petak, 5. lipnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Župski đir /    Sve vijesti iz rubrike đir

Načelnik Nardelli zahvalio svima koji su pomogli snimanje serijala Lijepom našom u Župi

31.10.2019.


Općina Župa dubrovačka i Turistička zajednica bili su glavni organizatori snimanja glazbeno scenskog spektakla Lijepom našom koji se održao u srijedu 23. listopada u sportskoj dvorani na Mljekari.

Koristim priliku zahvaliti se svima onima koji su pomogli da se i Župa dubrovačka upiše u ljetopis ove popularne emisije koja već 25 godina dočarava tradicijske ljepote naše domovine.

Naše kulturno umjetničko društvo Marko Marojica na čelu sa gosp. Ivicom Grbićem uz veliki trud svih članova uspjelo je nastupom i kroz etno kutak prikazati starinske običaje i način života u Župi. Hvala gospođi Madi Jakobušić , OPG- Grbić Pajo i OPG-u Jerković s Brgata koji su prezentirali Župske proizvode kao i Župskim mažoretkinjama koje su snimile prilog na Spomen obilježju.
Veliko hvala Željku Miloslaviću , djelatnicima Dobrovoljno vatrogasnog društva i komunalnog društva Župa dubrovačka koji su odradili postavljanje i skidanje pozornice i gledališta.

Hvala ravnatelju gosp. Antonu Jurkiću i zaposlenicima škole na dobroj suradnji i pomoći u organizaciji. Hvala i svima onima koji su došli na snimanje i kupnjom ulaznica podržali humanitarnu akciju , obzirom će sav prihod biti uplaćen najpotrebitijima.

Načelnik Općine Župa dubrovačka
Silvio Nardelli

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja