Srijeda, 3. lipnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Leko: Nakon dugo čekanja i bez potpore radovi na hotelima u Župi počinju u siječnju

17.12.2013.


Anđelko Leko, predsjednik Uprave HUP-a Zagreb najavio je da njegova kompanija pregovara sa Starwoodom o upravljanju njegovih hotela u Župi dubrovačkoj. I potpredsjednik Starwooda za regiju EMEA Robert Koren potvrdio je kako bi vrlo rado proširio suradnju s HUP-om Zagreb pohvaljujući Leku i njegovo poslovanje kao "vrlo uspješnu priču". 

 

Leko je također kazao kako u Srebrenom i Mlinima, gdje će, naglasio je, nakon dugo čekanja dozvola i bez puno podrške u siječnju iduće godine konačno krenuti njihove investicije u gradnju i obnovu hotela te u druge sadržaje od oko 50 milijuna eura unutar dvije godine.

 

Hoteli Astarea i Mlini se tijekom preuređenja, najavio je Leko, neće zatvarati. 

Ističući kako će HUP iduće godine uložiti 60 milijuna eura što ga čini vodećim investitorom u hotelskom segmentu u Hrvatskoj, Leko je naglasio:

- Apsolutno ćemo učvrstiti postojeću ponudu i prodaju na dosadašnjim tržištima no istodobno razvijamo nove grupe usluga i proizvode koje ćemo usmjeriti premanovim nišama i tržištima koja se kontinuirano mijenjaju. Moramo se prilagoditi zahtjevima potrošača, poručuje Leko.

Hotelska kompanija HUP Zagreb i Starwood Hotels&resorts potpisat će ugovor o suradnji koja traje više od 20 godina, a novim će se ugovorom nastaviti i u idućih 15 godina kroz hotelske brandove The Westin i Sheraton.

 

Leko je istaknuo da je prisutnost Starwooda u Hrvatskoj znatno pridonijela razvoju hrvatskog i zagrebačkog hotelijerstva, posebno unapređenju kvalitete ponude i usluga.
 

 

Business.hr

seebiz.eu 
 

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja