Nedjelja, 27. rujna 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Župan sa suradnicima primio predstavnike udruge Agroturizam Konavle

18.12.2018.


Župan Nikola Dobroslavić, zamjenik župana Joško Cebalo i pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i more Ivo Klaić primili su danas u Palači Ranjini predstavnike udruge Agroturizam Konavle. Župana Dobroslavića predstavnici Agroturizma su izvijestili o svojim aktivnostima oko organizacije manifestacije 11. Mirisi Božića u Konavlima. Županu je također prezentiran cjelogodišnji rad Udruge koji je i ove godine, osim brojnih aktivnosti na promidžbi i razvoju Konavala kao destinaciji ruralnog turizma, uključivao i tradicionalne projekte kao što su ‘Proljeće u Konavlima’, ‘Trganje’, edukacijsko putovanje, ‘Gledam svoje Konavle’ i ‘Konavle pod zvijezdama’.

 

 

Župan Dobroslavić istaknuo je da u potpunosti podržavaju rad Udruge i manifestaciju ‘Mirisi Božića u Konavlima’ te naglasio da je aktivnost Udruge Agroturizam Konavle iznimno važna za razvoj ruralnog turizma i da bi sličan model trebalo primijeniti i u ostalim dijelovima županije. Predsjednik Udruge Agroturizam Konavle Ivo Vodopić zahvalio  je županu na podršci koju županija daje za provedbu projekata Udruge, uručio mu prigodnu poklon – košaricu s tradicijskim konavoskim proizvodima te ga pozvao da i ove godine posjeti Konavle u vrijeme Mirisa Božića.

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja