Ponedjeljak, 1. lipnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

OPĆINSKO VIJEĆE: Izmjene UPU "Srebreno I" i "Školski centar"

30.07.2018.


Župski vijećnici na sjednici Općinskog vijeća Općine Župa dubrovačka jednoglasno su usvojili predložene Izmjene i dopune Urbanističkog plana uređenja "Srebreno I", ali i Izmjene i dopune Urbanističkog plana uređenja "Školski centar".

 

 

Izmjene i dopune UPU Srebreno I, u najvećoj mjeri odnose se na prometnu infrastrukturu ugostiteljsko-turističke namjene hotela Župa. Konkretno, tiču se prometnice sa sjeverne strane hotela, koja će ići paralelno uz magistralu gdje će biti pristup za hotel Župu. Tu bi se napravilo jedno proširenje, odnosno napravio bi se lijevi skretač, iz smjera Cavtata.

 

 

Također, ovim izmjenama na obostrani dogovor Općine i Hotela Župa zadovoljene su pješačke komunikacije uz samu zonu. Što se tiče UPU Školski centar, planira se rekonstrukcija postojećeg kompleksa škole na površini zemljišta od 2,02 hektara. Cilj je povećati postojeći kapacitet u školi, odnosno povećati broj učionica i razrednih odjela, ali i izgraditi novu polivalentnu dvoranu, kao i uvesti ostale sadržaje u svrhu podizanja razine pedagoškog standarda OŠ Župa dubrovačka.

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja