Srijeda, 8. srpnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Županijski đir /    Sve vijesti iz rubrike đir

FOTO: Uskrs u Primorju

08.04.2018.


Župan Nikola Dobroslavić i v.d. pročelnice Upravnog odjela za društvene djelatnosti Jelena Dadić nazočili su završnici dvodnevne manifestacije ”Uskrs u Primorju”, koja je održana u selu Mrčevo na lokalitetu Lokva.

 

 

 

Riječ je o manifestaciji koja promovira kulturne vrijednosti našeg kraja, a današnji program počeo je u jutarnjim satima pješačenjem stazom Osojnik – Ljubač uz stručno vodstvo. Središnja manifestacija počela je u 15 sati uz odjeke Dubrovačkih trombunjera, a tradicionalne plesove svog kraja predstavili su i KUD Izvor – Limena glazba Zaton, Udruga Dubrovački primorski svatovi, FA Linđo, KUD Sveti Juraj, (Osojnik), KUD Stjepan Radić (Pridvorje), KUD ”Ponikovska poskočica” (Ponikve), KUD Linđo Ošlje, Stupa, HKUD “Fra Petar Bakula”, Posušje i Udruga Dubrovački primorski svatovi – mali Linđo.
 

 

Župan Dobroslavić ovom je prilikom poručio kako Županija podupire sve manifestacije koje imaju za cilj očuvati kulturu i baštinu. Otvaranju manifestacije u subotu nazočila je zamjenica Žaklina Marević.

 

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja