Utorak, 2. lipnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Nardelli: Komunalni i nautički vezovi u Srebrenom

03.04.2018.


Luka Srebreno službeno je klasificirana kao luka otvorena za javni promet lokalnog značaja i kao takva je pod nadležnošću Lučke uprave Dubrovačko-neretvanske županije koja u suradnji s Općinom radi na izradi projektne dokumentacije za uređenje iste, stoji u pisanom odgovoru načelnika Općine Župa Dubrovačka Silvija Nardellija upućenom vijećniku Marku Miloslaviću kojega je zanimalo hoće li se provesti javna rasprava po pitanju izgradnje Luke Srebreno.

 

 


"Paralelno s izradom projektne dokumentacije odvija se i postupak utvrđivanja lučkog područja kako bi se konačno uredilo stanje u uvali Srebreno po pitanju lučkog područja i pomorskog dobra koje je pod koncesijom. Svi zainteresirani stanovnici su i do sada imali mogućnost uvida i sudjelovanja u svim postupcima te će Općina Župa dubrovačka i dalje nastaviti s takvom praksom." - stoji u odgovoru načelnika Nardellija.

 

 


Podsjetimo, u 2018. godini planira se početak dijela radova, a kako je još prije govorio načelnik Nardelli prvenstveni cilj ovih aktivnosti oko uređenja luke Srebreno je uvođenje reda u samu valu te osiguravanje komunalnih vezova za domaće stanovništvo.

 

 


Izgradnjom luke osigurat će se ne samo komunalni vezovi nego i vezovi nautičkog tipa te svi ostali sadržaji predviđeni za luku otvorenu za javni promet lokalnog značaja.

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja