Petak, 5. lipnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Predsjednik Uprave Croatia Airlinesa Bajić na prijemu kod gradonačelnika

08.12.2017.


Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković i privremena pročelnica Upravnog odjela za poslove gradonačelnika primili su danas u službeni posjet predsjednika Uprave Croatia Airlinesa Jasmina Bajića. Na početku sastanka, gradonačelnik Franković uputio je čestitke predsjedniku Uprave Croatia Airlinesa Bajiću ističući kako nacionalni avio prijevoznik treba biti strateški interes Republike Hrvatske jer je to i jedan od pokazatelja stabilnog tržišta.
 

 

 

Tijekom službenog posjeta gradonačelnik Franković i predsjednik Uprave Croatia Airlinesa Bajić razgovarali su o budućoj suradnji Grada Dubrovnika i nacionalnog avio prijevoznika. Gradonačelnik Franković je kazao kako Grada Dubrovnik trenutačno na godišnjoj razini izdvaja dva i pol milijuna kuna za subvencije avio karata za svoje sugrađane te kako je riječ o dobro osmišljenom modelu, ali koji na žalost nije uspio financijski olakšati stanovnicima Dubrovnika odlazak u glavni grad jer je Croatia Airlines u međuvremenu podignula cijene karata.

 


Između ostaloga, gradonačelnik Franković je podsjetio na nezahvalnu situaciju i prometnu povezanost Dubrovnika s ostatkom Hrvatske apelirajući na Upravu Croatia Airlinesa da se zajedničkim dijalogom i prijedlozima iznađu načini koji bi tu situaciju ublažili ističući i kako određeni broj stanovnika krajnjeg juga putuje u Zagreb i iz zdravstvenih razloga.
 

 

Predsjednik Uprave Croatia Airlinesa Jasmin Bajić zahvalio se gradonačelniku Frankoviću na prijemu te ga je upoznao s načinom rada avio prijevoznika, ali i s problemima s kojima se susreće nacionalni avio prijevoznik. Bajić je istaknuo i kako je Uprava Croatia Airlinesa spreman na dijalog kako bi se zajedničkim djelovanjem ostvarili pozitivni pomaci na zadovoljstvo korisnika avio prijevoza i nacionalnog avioprijevoznika.

Najčitanije (7 dana)

Javni natječaj za zakup javnih površina na lukobranu u Mlinima
Čišćenje Prevlake i Molunta
Cavtat među najboljim turističkim destinacijama u post-korona vremenu


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja