Petak, 3. srpnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Otvorena Javna rasprava o prijedlogu II. izmjena i dopuna DPU Groblje

05.12.2017.


Načelnik Općine Župa dubrovačka Silvio Nardelli objavio je Javnu raspravu o prijedlogu II. izmjena i dopuna Detaljnog plana uređenja "Groblje".

 

 

 

Javna rasprava o prijedlogu II. Izmjena i dopuna Detaljnog plana uređenja „Groblje“ održat će se od 8. prosinca 2017. do 15. prosinca 2017. , organiziranjem javnog uvida i javnog izlaganja. Javni uvid u prijedlog II. Izmjena i dopuna Detaljnog plana uređenja „Groblje“ bit će svakog radnog dana od 09:00 do 12:00 sati u prostorijama Općine Župa dubrovačka na adresi Vukovarska 48, 20207 Mlini. Na javnom uvidu bit će izložen tekstualni i grafički dio prijedloga II. Izmjena i dopuna Detaljnog plana uređenja „Groblje“, te sažetak za javnost.

 


Javno izlaganje održat će se u 12. prosinca 2017. u 10:00 sati u Velikoj vijećnici Općine Župa dubrovačka (III kat) na adresi Vukovarska 48, 20207 Mlini.

 

 

Nadležna državna tijela i pravne osobe s javnim ovlastima, tijela jedinica lokalne i područne samouprave, građani i udruge i vlasnici nekretnina (sudionici u javnoj raspravi) daju očitovanja, mišljenja, prijedloge i primjedbe na prijedlog II. Izmjena i dopuna Detaljnog plana uređenja „Groblje“na slijedeći način:

 

– Nadležna državna tijela i pravne osobe s javnim ovlastima, tijela jedinica lokalne i područne samouprave dostavljaju pisano očitovanje na prijedlog II. Izmjena i dopuna Detaljnog plana uređenja „Groblje“ do 15. prosinca 2017. Ukoliko se do ovog roka ne dostave pisana očitovanja smatrat će se da nemaju primjedbi.

 

– Građani i udruge i vlasnici nekretnina imaju pravo pristupa na javni uvid u prijedlog II. Izmjena i dopuna Detaljnog plana uređenja „Groblje“, imaju pravo postavljati pitanja u tijeku javnog izlaganja o predloženim riješenjima, mogu dati prijedloge i primjedbe u zapisnik za vrijeme javnog izlaganja, mogu dati prijedloge i primjedbe u roku trajanja javne rasprave. Prijedlozi i primjedbe koji nisu dostavljeni u roku i nisu čitko napisani s imenom i prezimenom, adresom pošiljatelja, dokazom pravnog interesa (ukoliko narav primjedbe zahtjeva) neće se uzeti u obzir u pripremi izvješća o javnoj raspravi. Pisana očitovanja, mišljenja, prijedloge i primjedbe dostavljaju na adresu Općina Župa dubrovačka, Vukovarska 48, 20207 Mlini s naznakom „Javna rasprava za II. Izmjena i dopuna Detaljnog plana uređenja „Groblje“ najkasnije do 15. prosinca 2017.
 

Najčitanije (7 dana)

Mladić iz Župe ima koronu
KAKVOĆA MORA: Srebreno tek zadovoljilo uvjete
KORONA: Nema novih slučajeva, 162 osobe u samoizolaciji


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja