Ponedjeljak, 1. lipnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Županija info /    Sve vijesti iz rubrike info

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila Javni poziv za iskaz interesa škola za sudjelovanje u školskoj shemi

04.07.2017.Radi povećanja unosa svježeg voća i povrća te mlijeka i mliječnih proizvoda, kao i podizanja svijesti o značaju zdrave prehrane kod školske djece,  Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju je i ove godine objavila Javni poziv za iskaz interesa škola za sudjelovanje u školskoj shemi.

 


Prijašnjih godina su osnovnoškolci dobijali besplatno voće, a ove godine program obuhvaća  besplatne obroka voća, povrća i mlijeka za svu školsku djecu.  Za provedbu iste ukupno je osigurano 23 milijuna kuna. Voće i povrće isporučivati će se i raspodjeljivati najmanje jednom tjedno, a mlijeko i mliječni proizvodi jednom tjedno najmanje 12 tjedana u nastavne dane u skladu sa školskim kalendarom tijekom cijele školske godine.

 


Od osnovnih i srednjih škola kojima je osnivač Dubrovačko-neretvanska županija, na ovaj Javni poziv odazvalo se ukupno 19 osnovnih i 10 srednjih škola. 

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja