Utorak, 16. travnja 2024.



Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Sport /    Sve vijesti iz rubrike Sport

Kadeti Squara najbolji na Međunarodnom futsal kupu u Zagrebu

02.07.2017.


Kadeti Square na impresivan su način osvojili prvo mjesto na 10. Međunarodnom futsal kupu ‘Zagreb 2017.’ koji se igrao protekli tjedan u Zagrebu, točnije u Nogometnom centru Šalata.

 


Dubrovčani su igrali u skupini A koju su zaključili s maksimalnim učinkom, tri nastupa - tri  pobjede. U prvom kolu svladali su MNK Fotex Futsal 5:1, a potom su u drugom bili bolji od mađarskog predstavnika, CSO Montage, rezultatom 6:0. U trećem kolu bili su bolji i od zagrebačkog Nacionala 2:0 

 


U četvrtfinalu izabranici Tonija Bačića nadigrali su Rugvicu s čak 6:0 te s uvjerljivom pobjedom ušli u polufinale prestižnog turnira. 

 


U borbi za ulazak u finale odigrali su u regularnom dijelu bez pobjednika (2:2) protiv Futsal Dinama, međutim u ruletu penala bili su uspješniji od vršnjaka iz Zagreba te zasluženo ušli u finale gdje ih je čekala još jedna zagrebačka momčad – FC Nacional Zagreb koju su u skupini nadigrali 2:0.

 


Mladići u 'crveno-plavom' ponovili su odličnu igru i s još uvjerljivom pobjedom dokazali da su bolja momčad od vršnjaka iz Zagreba koji predstavljaju dres FC Nacional Zagreb. U finalnom okršaju, uvjerljiva pobjeda ‘crveno-plavih’ rezultatom 5:0!

 


Square je igrao u sastavu Mario Falkoni, Adriano Darrer, Andro Zarač, Haron Džanković, Bruno Rana, Maroje Bandur, Nikša Vranješ i Orsat Klečak.

 


– Bili smo odlični cijeli turnir, svaka čast svakom igraču! Ne znam što bih u ovom trenutku rekao osim što se s ponosom, u srcu Zagreba, pjeva himna Squarea… Sve što smo radili cijelu godinu sada je došlo na naplatu. Čestitam svim igračima, bilo nas je malo, samo osam igrača, a svi su izdržali i zaista pokazali kako se gine za boje Kluba – riječi su trenera Tonija Bačića. 

 


Na kraju treba istaknuti da je Square osim pokala za najbolju momčad osvojio i pokale za najboljeg igrača i strijelca. Titulu najbolje igrača ponio je Andro Zarač, a najboljim strijelcem proglašen je Haron Džanković. 

Najčitanije (7 dana)

KOJA TUGA: Roditelji došli na mjesto gdje su im sinoć poginula djeca
Ako idete na Elafite – rezervirajte Postiru
Dan žalosti u Općini Gradac zbog pogibije Katarine i Stjepana Đerek


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja