Srijeda, 30. rujna 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Ministar Marić daje državnu imovinu za pet projekata na jugu Hrvatske

17.05.2017.


Župan Nikola Dorboslavić i ministar državne imovine Goran Marić održali su radni sastanak o pet projekata za čiju je realizaciju potrebno aktiviranja neiskorištene državne imovine. 

Radi se o tvrđavi na Prevlaci za koju postoji inicijativa za obnovu i uređenje kao muzeja od strane Općine Konavle i Društva prijatelja dubrovačke starine, o zgradi nekadašnjeg suda u Metkoviću za   potrebe Dnevne bolnice u Metkoviću, srušenoj zgradi u Kobiljači za potrebe društvenog doma u Općini Pojezerje, zemljištu za Turističku i ugostiteljsku školu na Babinom kuku u Dubrovniku te o prostoru poslovne zone Pudarica u Lumbardi. 

Tom se prilikom župan Dobroslavić zahvalio ministru što je „konačno netko konkretno odlučio riješiti probleme s neaktivnom državnom imovinom“ u DNŽ te na podršci za realizaciju ovih pet pojekata. 

-Projekti će biti riješeni u što kraćem roku. Tri su rješiva u vrlo kratko vrijeme i to će se dogoditi- zgrada suda za Dnevnu bolnicu Metković, tvrđava na Prevlaci i dom u Kobiljači su jednostavni za riješiti dok je kod TUŠ i poslovne zone u Lumbardi situacija malo kompliciranija, ali ne i nerješiva-rekao je Marić.

 

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja