Ponedjeljak, 1. lipnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Županija info /    Sve vijesti iz rubrike info

Župan s ravnateljima osnovnih i srednjih škola

09.05.2017.


 

Župan Nikola Dobroslavić i pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost i šport Marijeta Hladilo danas su u Velikoj vijećnici primili ravnatelje osnovnih i srednjih škola Dubrovačko-neretvanske županije.

Ovom prigodom ravnateljima su uručena Priznanja, Pohvalnice i Zahvalnice za učenike i mentore koji su sudjelovali na županijskim smotrama i natjecanjima iz znanja. Na školskoj razini natjecanja sudjelovalo je preko 2 tisuće učenika, od kojih je njih tisuću izborilo pravo natjecanja na županijskoj razini. Dubrovačko-neretvanska županija svake godine nagrađuje učenike koji ostvare jedno od prva tri mjesta na državnim natjecanjima, a ove godine će po prvi put nagraditi i one koji su svoju izvrsnost ostvarili i na županijskim natjecanjima. Stoga će se organizirati jednodnevni izlet u Cadmos Village u Konavlima za sve one učenike koji su pobijedili na županijskoj razini, odnosno bili pozvani na državnu. Riječ je o 150 učenika iz osnovnih i srednjih škola. Na taj način se želi pokazati koliko se cijeni trud i znanje naše djece i vrednuje njihov uspjeh.

Župan je čestitao svim učenicima prvacima u svojim disciplinama, njihovim mentorima, a svakako i roditeljima i ravnateljima škola jer su i oni pomogli te im omogućili kvalitetno školovanje i stjecanje ovako velikog i hvalevrijednog znanja.

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja