Utorak, 7. srpnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Županija info /    Sve vijesti iz rubrike info

Odobreno bespovratnih 20 milijuna kuna za projekt 'Objedinjeni hitni bolnički prijem'

08.05.2017.


Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije danas je Općoj bolnici Dubrovnik dostavilo odluku o financiranju projektnog prijedloga ''Objedinjeni hitni bolnički prijem'', kojom se dodjeljuje dvadeset milijuna kuna bespovratnih sredstava iz Operativnog programa konkurentnost i kohezija.

 

 

Nositelj projekta je Opća bolnica Dubrovnik, a pripremala ga je Regionalna razvojna agencija DUNEA, koja ga je prijavila na Poziv na dostavu projektnih prijedloga Poboljšanje pristupa hitnoj zdravstvenoj zaštiti. Ukupna vrijednost projekta je 21.587.144,72 kuna, a razlika će se financirati vlastitim sredstvima Opće bolnice Dubrovnik. Projekt će poboljšati dostupnost i kvalitetu hitne zdravstve skrbi u dubrovačkoj bolnici.

 

 

Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava potpisat će se između Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, u ulozi Upravljačkog tijela, Središnje agencija za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije (SAFU), u ulozi Posredničkog tijela razine 2, i Opće bolnice Dubrovnik, u ulozi Korisnika.

 

 

SAFU je provela 1. i 2. fazu postupka dodjele te je nakon postupka provjere prihvatljivosti projekta, aktivnosti te ocjenjivanja kvalitete i provjere prihvatljivosti izdataka odlučeno o dodjeli 20 milijuna kuna, što predstavlja maksimalni iznos bespovratnih sredstava koja se mogu dodijeliti ugovorom.

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja