Utorak, 2. lipnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

OPĆINSKO VIJEĆE: Prihvaćene izmjene i dopune Prostornog plana Župe dubrovačke

14.04.2017.


Župski vijećnici su na posljednjoj sjednici prihvatili Odluku o Izmjenama i dopunama Prostornog plana Općine Župa dubrovačke. Prema riječima načelnika Silvija Nardellija radi se o važnoj utakmici koja regulira usklađivanje župskog Prostornog plana s prostornom dokumentacijom Županije, a izmjenama će se, a rekao je, omogućiti lakša realizacija turističkih investicija, a te reciklažnih dvorišta. 

 

Vijećnici su prihvatili i Sporazum s Ministarstvom unutarnjih poslova o međusobnim pravima i obvezama u svezi realizacije projekta pristupne ceste i trafostanice na prostoru budućeg vrtića i zgrade ex. Mladost u Kuparima koju je MUP dobio na korištenje. Prema tom sporazumu, buduća prometnica i trafostanica sufinancirati će seu omjeru svaka strana s 50 posto sredstava, a do trenutka realizacije nove ceste ili do početka realizacije projekta novog vrtića, MUP-u će se dozvoliti korištenje privremene cestovne komunikacije kroz prostor između ex. recepcije i barake.

 

Kako je ovo bila posljednja sjednica u ovom saziv predsjednik Općinskog vijeća Mato Previšić i načelnik Nardelli zahvalili su se svim vijećnicima i stručnim službama na suradnji u proteklom razdoblju. 

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja