Utorak, 26. svibnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Županija info /    Sve vijesti iz rubrike info

Prijem povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom

03.12.2013.


Zamjenik župana Davorko Obuljen i pročelnica za međugeneracijsku solidarnost, branitelje i obitelj Nina Skurić povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom primili su predstavnike udruga koje na području Županije skrbe o osobama s invaliditetom.

 

Tom su prilikom predstavnici sedamnaest udruga iskazali zadovoljstvo razumijevanjem i potporom od strane Županije. Također, upoznali su zamjenika Obuljena i pročelnicu Skurić s problemima s kojima se suočavaju, kao i s planovima za budućnost. Zahvalili su Dubrovačko-neretvanskoj županiji na naporima koje ulaže u poboljšanje položaja osoba s invaliditetom, kao i na prigodnoj donaciji koja im je uručena povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom.

 

Zamjenik Obuljen naglasio je važnost socijalne integracije osoba s invaliditetom te istaknuo kako će Dubrovačko-neretvanska županija, svjesna problema s kojima se osobe s inavaliditetom suočavaju, u okviru vlastitih mogućnosti i dalje potpomagati sve napore udruga za socijalnom integracijom njihovih članova, kao i njihovog zapošljavanja.

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja