Petak, 19. travnja 2024.



Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Sport /    Sve vijesti iz rubrike Sport

Uoči okršaja Jug - Partizan: Došlo je do pražnjenja, ali tome mora doći kraj

27.02.2017.


Povodom utakmice LEN Lige prvaka između Jug Croatia osiguranja i Partizana, koja se igra u Dubrovniku u srijedu 1. ožujka, na bazenu u Gružu organizirana je konferencija za novinare na kojoj su se novinarima obratili direktor Kluba Ognjen Kržić, trener prve momčadi Vjekoslav Kobešćak te ljevoruki napadač Xavi Garcia.


 

Naravno, većina novinarskih pitanja odnosila se na utakmicu istih protivnika prošle subote u Beogradu u kojoj je Jug CO izvukao 'deblji kraj'.
 

 

'Posljednja dva mjeseca, prvenstveno u obrani, nismo na željenom nivou. Već par utakmica 'štekamo', ali u subotu u Beogradu je sve došlo na naplatu', kaže trener Jug CO Vjekoslav Kobešćak. O razlozima lošijih predstava kaže:

 


'Poraz u Beogradu je pljuska svima nama, ali takve se stvari događaju u sportu. Nakon prosinca u kojem smo osvojili Superkup i Kup Hrvatske, došlo je do pražnjenja, nestala je glad za pobjedama. Nekako smo mekši nego što smo bili, što je prirodno, ali tome mora doći kraj. U dosta smo utakmica ove sezone ušli iz punog treninga, a to više očigledno nećemo moći. Isto tako su nas i ozljede ključnih igrača dosta istrošile, tako da je na kraju isplivao i manjak igrača u rotaciji. Ovakva izdanja su dovoljno dobra za osvajanje Regionalne lige i Prvenstva Hrvatske, ali nas ne mogu zadovoljiti.'


 

Kritičan je bio i povratnik u momčad Xavi Garcia.

'To nam je bila najgora utakmica u godinu i pol koliko sam ja u klubu. Igrali smo loše, ja prvi, ali ipak smo zabili 14 golova i to je jedini segment igre u kojemu možemo biti zadovoljni. Radimo na igri za kraj sezone i u ovom trenutku ne možemo igrati najbolji vaterpolo, ali sigurno ne i onakav kakav smo igrali u Beogradu. Moramo što prije zaboravit subotu i okrenut se srijedi. Bit će teška utakmica, ali igramo doma i moramo pobijedit ako se želimo plasirati na Final 6',  kazao je Garcia.


 

Svi smo se od reda malo opustili, misleći da će pobjede doći same od sebe. Ovaj poraz neće imati posljedica u smislu poretka na tablici, ali je svakako jedno veliko upozorenje. Mi imamo kvalitetu i znanje, i kada popravimo igru u obrani, uvjeren sam da će sve doći na svoje', zaključio je direktor Ognjen Kržić.


 

Utakmica sedmog kola LEN Lige prvaka Jug CO - Partizan igra se u srijedu 1. ožujka s početkom u 19,00 sati uz izravan prijenos na programu Arenasport 1.

 

Najčitanije (7 dana)

Albanka koja je skrivila prometnu nesreću ide u istražni zatvor
Plenković u Dubrovniku na središnjem izbornom skupu HDZ-a
DIP: Kako se glasalo u Župi dubrovačkoj


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja