Četvrtak, 2. srpnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Županija info /    Sve vijesti iz rubrike info

Poziv za praksu u predstavničkom uredu Dubrovačko-neretvanske županije u Bruxellesu

15.02.2017.


Program prakse aktivnost je kojom predstavnički ured Dubrovačko-neretvanske županije u Bruxellesu nudi mogućnost usavršavanja i učenja o Europskoj uniji. Cilj je ove aktivnosti omogućiti praktičnu edukaciju za mlade koji se žele usavršavati u području EU poslova.


 

Prijaviti se mogu mladi od 20 godina i stariji, studenti ili zaposleni sa završenim visokoškolskim obrazovanjem, koji imaju prebivalište u Dubrovačko-neretvanskoj županiji i dobro poznaju engleski jezik.


 

Stručna praksa u Predstavničkom uredu DNŽ u Bruxellesu trajat će u periodu od dva tjedna, a predviđena je za mjesece svibanj, lipanj, rujan i listopad 2017. Ovim je pozivom omogućena praksa za osmero praktikanata u navedenim terminima. O najboljim kandidatima odlučit će Povjerenstvo u roku od najkasnije 30 dana od zadnjeg dana za zaprimanje prijava.


 

Aktivnosti koje će student/ica na stručnoj praksi u uredu u Bruxellesu obavljati su: pratiti rad EU institucija i EU natječaje, pripremati kratke pisane informacije, sudjelovati na sastancima zajedno s djelatnikom ureda, pratiti stručne konferencije i seminare na temu EU fondova i projekata, pomagati oko organizacije gospodarskih delegacija te pri izradi dopisa i u službenoj korespondenciji između ureda u Bruxellesu i drugih partnera i institucija u EU.


 

Ured u Bruxellesu omogućit će studentu na praksi radni stol i računalo u uredu, internet, te  telefon koji se može koristi samo u svrhu obavljanja prakse, ali ne i privatno. Ostale troškove (put, hrana, javni prijevoz...) koje će student imati prilikom obavljanja stručne prakse snosit će sam dok će Dubrovačko-neretvanska županija osigurati besplatan smještaj u apartmanu koji se nalazi u neposrednoj blizini EU institucija i Ureda u Bruxellesu.Pozivaju se svi zainteresirani mladi za praksu u Bruxellesu da do 15. ožujka 2017. pošalju svoj životopis i motivacijsko pismo na e-mail:  office@dubrovnik-neretva.eu

Najčitanije (7 dana)

Mladić iz Župe ima koronu
KAKVOĆA MORA: Srebreno tek zadovoljilo uvjete
KORONA: Nema novih slučajeva, 162 osobe u samoizolaciji


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja