Nedjelja, 27. rujna 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

MASLINOVO ULJE: Kako lokalnu tradiciju pretvoriti u ponudu za turiste

08.12.2016.


U Dubrovačko-neretvanskoj županiji je više od pola milijuna rodnih stabala maslina. Maslinovo ulje dio je tradicije življena na ovim prostorima no, za razliku od primjerice vina, ulje je puno manje turistički valorizirano iako ima veliki potencijal. Upravo je ovo glavna tema dvodnevne radionice koja se u organizaciji Regionalne razvojne agencije DUNEA-e, kroz EU projekta ''Well-O-Live'' – Europskim putevima maslina do opuštanja i zdravlja, 8. i 9. prosinca održava u Dubrovniku.

 

 

Experience Lab (XLab) je nekonvencionalna radionica iz područja kreiranja, upravljanja  i inovativnih oblika promocije turističkih ponuda koje nude dodatni doživljaj. Ova praktična radionica fokusirana je na kulturu i tradiciju maslinovog ulja, a namijenjena je pružateljima usluga u turizmu, turističkim agencijama, donositeljima odluka i studentima te besplatna zapolaznike.

 

 

Stručnjaci iz agencije Destination Makers, u suradnji sa Sveučilištem Istočne Finske i najboljim lokalnim praksama vezanim uz maslinovo ulje, pokazat će kako lokalnu tradiciju i posao temeljen na tome pretvoriti u iskustvo koje se može ponuditi posjetiteljima te kako ponudu koju destinacija već ima osvježiti i unaprijediti.

 

 

U ime Dubrovačko-neretvanske županije polaznike je pozdravio zamjenik župana Davorko Obuljen, a DUNEA-e zamjenica direktorice Helena Brčić. Radionica se nastavlja i u petak praktičnim radom u grupama i temama - od predstavljanja koncepta osobnosti do digitalnog marketinga.

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja