Petak, 29. svibnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Potpisani ugovori za radove unutar obuhvata groblja Dubac

14.10.2016.


Radovi na Groblju Dubac  nastavljaju se sukladno predviđenim planovima, te se  kreće s daljnjim radovima  unutar obuhvata groblja za koje je u petak u  maloj vijećnici Općine Župa dubrovačka potpisan Ugovor o javnoj nabavi, priopćeno je iz župske općinske uprave.


 

Kao najpovoljniji ponuditelj u postupku javne nabave  kojeg je provela Općina Župa dubrovačka, izabrana je tvrtka Texo Gradnja d.o.o iz Mlina koja je zadužena za izgradnju južnog potpornog gabionskog zida  i 2. fazu potpornih zidova unutar obuhvata groblja Dubac za što je predviđen rok za izvođenje od godinu dana.


 

Ukupna vrijednost radova iznosi  10.579.374,40kn + PDV, dok će usluge građevinskog i geodetskog nadzora obavljati društvo Institut IGH d.d. čija ugovorena vrijednost iznosi 186.000,00 kn + PDV.


 

Na samom gradilištu u tijeku su radovi na četiri potporna zida unutar obuhvata groblja koje obavlja društvo Georad d.o.o. iz Makarske, započeti u lipnju ove godine, a čiji je završetak predviđen u lipnju 2017.


 

Općina Župa dubrovačka trenutno provodi postupak javne nabave za izgradnju pristupne ceste od državne ceste D8 do obuhvata Groblja Dubac čija je procijenjena vrijednost radova oko 6 milijuna kuna. Otvaranje ponuda pristiglih na natječaj za odabir izvođača, održat će se 25. listopada, a predviđeni rok izgradnje je 6 mjeseci od uvođenja izvođača u  posao, stoji također u priopćenju.

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja