Srijeda, 30. rujna 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

U ŽUPI: Turističko vijeće županijske TZ o rezultatima i problemima turističke sezone

08.09.2016.


Župan Nikola Dobroslavić predsjedavao je sjednicom Turističkog vijeća Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije koja je održana u hotelu Sheraton u Župi dubrovačkoj. Domaćini sjednice bili su načelnik općine Silvio Nardelli i direktor Ureda TZ općine Ivo Handabaka.

 

 

 

 

Na sjednici je pokrenut postupak natječaja za izradu vizualnog identiteta destinacije Dubrovnik rivijera, a posao je povjeren Hrvatskom dizajnerskom društvu. Usvojeno je također Izvješće o radu TZ u prvom polugodištu 2016, kao i financijsko izvješće i izvješće Nadzornog odbora za isto razdoblje.

 

 

 

Na sjednici je iskazano zadovoljstvo tijekom turističke sezone za razdoblje siječanj - kolovoz, koja je s porastom od 10% u dolascima i noćenjima ponovo jedna rekordna sezona u DNŽ.

 

 

Bilo je riječi i o problemima koji su registrirani u dosadašnjem tijeku sezone kao što su: potreba žurne izgradnje brze ceste ZL – Grad (Luka Gruž), zakrčenja u Staroj gradskoj jezgri, potreba reduciranja i boljeg rasporeda gostiju koji dolaze s kružnih putovanja, a govorilo se i o najavljenim investicijama, planovima zračne luke Dubrovnik, ugovaranju letova i kapaciteta za iduću turističku sezonu, stoji u priopćenju iz Dubrovačko-neretvanske županije.

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja