Ponedjeljak, 1. lipnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Anketa za projekt navodnjavanja poljoprivrednih površina na području Župe

29.11.2013.


Dokumenti za preuzimanje

ANKETA I POTVRDA INTERESA KRAJNJIH KORISNIKA ZA NAVODNJAVANJE

Sukladno Nacionalnom projektu navodnjavanja (NAPNAV) izrađeno je Idejno rješenje navodnjavanja polja na području Općine Župa Dubrovačka, u kome su definirane osnovne postavke budućeg sustava navodnjavanja i sama zona obuhvata. Za sve daljnje aktivnosti u provedbi projekta navodnjavanja potrebno je sudjelovanje krajnjih korisnika, odnosno njihova zainteresiranost za izgradnju sustava i to za minimalno 70% poljopivrednih površina unutar zone obuhvata budućeg sustava javnog navodnjavanja, priopćeno je iz župske Općine.

Općina Župa dubrovačka će u idućim danima provesti anketu kojom bi se potvrdila zainteresiranost korisnika poljoprivrednih površina u Župi. Kako se navodi u prioćenju, time bi se stvorili uvjeti za nastavak ovog projekta, a važno je napomenuti da krajni korisnici neće imati nikakve financijske obveze do izgradnje cjelovitog sustava.

Velika prednost izgradnje ovakvog sustava je i poboljšanje cjelokupne protupožarne zaštite i to izgradnjom hidrantske mreže na istoj trasi.

- Anketa traje do 20. prosinca 2013. godine stoga molimo sve zainteresirane (sadašnje i buduće) korisnike poljoprivrednih površine da se jave u Općinu te popune anketni list kako bi se moglo nastaviti s realizacijom cjelokupnog projekta u koji su uključeni Upravni odjel za ruralni razvoj i poljoprivredu Dubrovačko-neretvanske županije, Hrvatske vode te Općina Župa dubrovačka.

Anketni list se može uzeti i popuniti svakog radnog dana od 7.30 do 15 sati u prostorijama Općine Župa dubrovačka, Vukovarska 48, Srebreno. Također,  anketni list možete preuzeti i na stranima našeg portala www.zupskiportal.hr, odnosno na vrhu ovog teksta. 

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja