Četvrtak, 4. lipnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

O čemu će u srijedu raspravljati župski vijećnici

02.08.2016.


U srijedu u 19 sati u općinskoj vijećnici održat će se 25. sjednica Općinskog vijeća Općine Župa dubrovačka koju je sazvao predsjednik Vijeća Mato Previšić.   

Prema predloženom dnevnom redu župski vijećnici će raspravljati o polugodišnjem financijskom izvješću za razdoblje 01.01.2016. do 30.06.2016. godine, s izvršenjem Programa rada. Na sjednici će, prema najavi, biti riječi i o Sporazumu porazuma između Općine Župa dubrovačka, Hotela Dubrovačka rivijera d.d. i Mlina d.o.o. za poslovne usluge od 1. lipnja 2016. godine, a najavljeno je i prihvaćanje Plana razvoja sustava civilne zaštite na području Općine Župa dubrovačka u 2016. zatim  godišnjeg provedbenog plana unaprjeđenja zaštite od požara Općine Župa dubrovačka za 2016.,  Odluke o potpori obiteljima u školskoj 2016./2017. , Izmjena i dopuna Programa potpore poljoprivredi i ruralnom razvoju na području Općine Župa dubrovačka za 2016., Odluke o izradi Urbanističkog plana uređenja ''KUPARI I'', Ugovora o financiranju uređenja građevinskog zemljišta, te prihvaćanju koncepta arhitektonsko-urbanističkog rješenja za zonu ugostiteljsko-turističke namjene (T) iz UPU-a Plat (Službeni glasnik Općine Župa dubrovačka 10/12).
Predviđena je i rasprava o ukidanju statusa javnog dobra – Matuško, te  zamjeni nekretnina Općina-Matuško, kao i o prihvaćanju Odluke o zaključivanju dodatka 1. Ugovoru o povjeravanju obavljanja komunalne djelatnosti na temelju pisanog ugovora radi Izvanrednih popravaka javne rasvjete na području Općine Župa dubrovačke u 2016, zatim Ugovora o zakupu s PZ Marko Marojica. Vijećnici bi trebali donijeti i odluku o kupnji zemljišta za izgradnju nogostupa i javne rasvjete.

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja