Utorak, 2. lipnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Dodjela općinskih priznanja na svečanoj sjednici Općinskog vijeća Župe dubrovačke

24.05.2016.


U srijedu, 25. svibnja, u jutarnjim satima Limena glazba ispratit će župske čelnike koji će položiti vijence na spomen ploče poginulim braniteljima na području Župe dubrovačke, nakon čega će uslijediti svečana sjednica Općinskog vijeća na kojoj će se dodijeliti javna priznanja ovogodišnjim laureatima za postignuća važna za Općinu Župa dubrovačka. Dobitnici općinskih nagrada su  Dobrovoljno vatrogasno društvo Župa dubrovačka, volonter Miše Martić, te Boćarski klub Donji Brgat. DVD Župa dubrovačka i Boćarski klub Donji Brgat dobit će i po 15 tisuća kuna, a Mišo Martić pet tisuća kuna.

 


 

Na sam Dan Općine, u četvrtak, 26. svibnja u Mandaljeni će se služiti sveta misa za poginule u Domovinskom ratu s početkom u 19.00 sati,  nakon koje će sve udruge proizašle iz Domovinskog rata zajedno s predstavnicima Općine i Općinskog vijeća položiti vijence na Spomen obilježje. Uslijedit će KONCERT Klape Šufit koji će biti besplatan za sve posjetitelje. 

U subotu 28. svibnja od 10.00 sati Ronilački klub Župa dubrovačka već tradicionalno će održati Eko akciju čišćenja župskog podmorja, a u 18.00 sati u parku Striježice u Srebrenom za djecu će se održati edkativni lutkarski mjuzikl Duška Mucala- Festival životinjskog carstva.


 

Turnir u gađanju letećih meta Lovačkog društva obilježit će početak nedjelje, ujedno i  posljednjeg dana programa, Bridge turnir održat će se u 16.00 sati u Hotelu Astarea, a Program obilježavanja dana Općine završit će se tradicionalnim humanitarnim Eko krosom Udruge Kurenat od Mandaljene do Srebrenog na kojem iz godine u godinu sudjeluje sve veći broj žitelja Župe dubrovačke. 

U sklopu programa obilježavanja Dana Općine protekli vikend predstavnici braniteljskih udruga s područja Župe dubrovačke zapalili su svijeće na Spomen obilježju u Mandaljeni, te održali čak tri turnira na Donjem Brgatu: malonogometni, boćarski i turnir u pikadu.


 

Natjecanje u udičarenju iz barke u organizaciji Športsko ribarskog kluba Felun održano je na  plivalištu u Mlinima a pobjednik   je Miho Klaić, dok je druga po redu Humanitarna biciklijada okupila čak oko 200 biciklista koji su odvozili stazu od ambulante, sve do kružnog toka u Poslovnoj zoni, te do cilja u prostoru Samostana sv. Vicenca.
 

 

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja