Petak, 19. travnja 2024.



Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

PROMJENE U ŽUPSKOM HDZ-u: Lise odlazi, Klešković novi predsjednik

01.05.2016.


Lovorko Klešković novi je predsjednik Općinskog odbora Hrvatske demokratske zajednice Župe dubrovačke. Tako je odlučeno na izbornoj skupštini, na kojoj se od dosadašnjeg vodstva HDZ-a u Župi oprostio dugogodišnji predsjednik Ivo Lise.

 

 

 

 

Lise je izrazio zadovoljstvo brojem mladih u stranci, naglasivši kako to osigurava i dalje odlične rezultate HDZ-u u Župi dubrovačkoj, gdje je ta stranka uvijek osvajala apsolutnu većinu.

 

 

 

 

Zahvalivši se na ukazanom povjerenju Lovorko Klešković je kazao kako očekuje da će HDZ i za njegovog mandata nastaviti ostvarivati iste ili još bolje rezultate.





Na sjednici su izabrani i članovi Općinskog odbora župskog HDZ-a u koji su ušli Silvio Nardelli, Đuro Lonza, Stjepan Knego, Niko Miloslavić, Ivo Jović, Mateo Delić, Mirko Maslać, Ivo Miletić, Jakša Handabaka, Ivana Ivanković, Ivo Tošić, Niko Benić, Mato Begović, Maruška Sambrailo i Vlatko Vuletić. U Nadzornom odbor su Nikolina Duper, Miran Miloslavić i Jozo Radović. Izabrani su izaslanici za Izbornu skupštinu HDZ-a Dubrovačko-neretvanske županije, dok će predstavnik župskog HDZ-a na Općem saboru stranke će biti Stjepan Knego.

 

 

 

 

 

Novoizabrani predsjednik Lovorko Klešković, predsjednica Zajednice žena Katarina Zrinski Marina Sambrailo, te načelnik Općine Župa dubrovačka Silvio Nardelli uručili su prigodni dar višegodišnjem predsjedniku župskog HDZ-a Ivu Lisi. 

Najčitanije (7 dana)

Albanka koja je skrivila prometnu nesreću ide u istražni zatvor
Plenković u Dubrovniku na središnjem izbornom skupu HDZ-a
DIP: Kako se glasalo u Župi dubrovačkoj


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja