Četvrtak, 25. travnja 2024.



Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Sport /    Sve vijesti iz rubrike Sport

Europski kadetski judo kup Teplice: Iva Oberan ponovno na europskom tronu

17.04.2016.


Dvije natjecateljice Judo kluba Župa dubrovačka, predvođeni trenerom Ivanom Oberanom, sudjelovale na Europskom kadetskom judo kupu u Teplicama, Češka Republika, u subotu i nedjelju 16. i 17. travnja 2016. godine. Taj judo kup jedan je iz serije europskih judo kupova koji su kriterijski turniri za Europsko kadetsko prvenstvo koje će se održati u srpnju u Finskoj.   



 

Tom prilikom ponovno je oduševila Iva Oberan koja je u kategoriji -57 kg osvojila sjajno II. mjesto. Ovo je drugi u nizu turnira na kojem je osvojila medalju te se već kvalificirala na Europsko kadetsko prvenstvo. Iva Oberan je ponovno svojim predanim radom i sjajnim nastupima ispunila očekivanja trenera i potvrdila da je u sjajnoj formi.



 

Iva Oberan je najprije pobijedila Anouk Maekeleberg iz Belgije, zatim Nou Hooi iz Nizozemske, a nakon nje domaću predstavnicu Veru Zemanovu. U polufinalu je pobijedila još jednu predstavnicu Nizozemske Sachu Buwaldu, dok je poražena tek u finalu od predstavnice Njemačke Hannah Schneider.



 

Druga predstavnica Petrunjela Pavić ovog puta nije imala sportske sreće za razliku od nastupa na prošlom Europskom kadetskom kupu u Zagrebu gdje je osvojila II. mjesto. Naime, nakon poraza od predstavnice Austrije Rebekke Autengruber više nije imala popravnih borbi.





- Naše predstavnice prije Europskog kadetskog prvenstva u Finskoj očekuje nastup na kriterijskom turniru u Poljskoj te na još nekoliko međunarodnih turnira, ističu iz župskog Judo kluba.

Najčitanije (7 dana)

Panika u SUB-u, kupci zamoljeni da izađu
Što arheolog Perkić kaže o vrijednim pelješkim nalazima
FOTOGALERIJA: Oldtimer Rally po Pelješcu


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja