Petak, 19. travnja 2024.



Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Sport /    Sve vijesti iz rubrike Sport

VATERPOLO: Naslov pobjednika Regionalne lige vratio se u Gruž

19.03.2016.


Nakon sedam godina, pokal namjenjen prvaku Regionalne lige vratio se u Dubrovnik. U fantastičnoj atmosferi gruškog bazena, Jug CO je izvrsnom igrom svladao prošlogodišnjeg prvaka riječko Primorje EB rezultatom 9:5 (2:2, 2:2, 3:0, 2:1).

 

 

 

Nakon egala u prvom dijelu utakmice, Jugaši su ubacili u više brzinu u trećoj četvrtini, odlijepili su se na dva gola razlike, a onda je Xavi Garcia, uz Josipa Vrlića i najboljeg vratara Lige Marka Bijača, ponajbolji igrač utakmice uz zvuk sirene pogodio za 7:4 i riješio pitanje pobjednika.

 

 

 

Josip Vrlić s tri prekrasna pogotka bio je prvi strijelac utakmice, Paulo Obradovid zabio je dva dalekometna gola isto koliko i 'ministar obrane' Xavi Garcia dok su po jedanput precizni bili Luka Lončar i Pavo Marković.

 

 

 

Paulo Obradović u trenucima slavlja sjetio se svoga suigrača koji večeras nije bio u Gružu. 'Ovu pobjedu posvedujemo Felipe Perroneu koji je više od svih nas želio biti ovdje i osvojiti ovaj trofej.'

 

 

 

'Igrali smo baš odlično. Operacija Perronea je bila šok, kako za Primorje, tako i za nas. Mi smo bili bez našeg najboljeg igrača i trebalo je dati više nego inače. Nije bilo lako. Vjerujte, bez obzira na konačnih 9:5, što izgleda lako, ne, nije bilo. Međutim, bilo je slatko', kazao je MVP Final foura Josip Vrlić.

 

 

 

Jugašima je ovo drugi naslov pobjednika Regionalne lige. Prvi su osvojili u premIjernoj sezoni 2008/09. Pred momčadi Vjekoslava Kobešćaka do kraja sezone ostala su još dva izazova: završnica Prvenstva Hrvatske i Final six Lige prvaka.

Najčitanije (7 dana)

Albanka koja je skrivila prometnu nesreću ide u istražni zatvor
Plenković u Dubrovniku na središnjem izbornom skupu HDZ-a
DIP: Kako se glasalo u Župi dubrovačkoj


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja