Srijeda, 8. srpnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Županija info /    Sve vijesti iz rubrike info

Kreće 3,6 milijuna kuna vrijedna nadogradnja Doma za starije i nemoćne

22.12.2015.


Župan Nikola Dobroslavić, ravnateljica Doma za starije i nemoćne Dubrovnik Marica Miletić i upravitelj Zaklade Blaga djela Nikola Obuljen potpisali su 3,6 milijuna kuna vrijedan ugovor o nadogradnji Doma.

 

 

 

Tom prilikom je župan Dobroslavić iskazao zadovoljstvo što je ovaj projekt, zbog raznih pravnih i zakonskih prepreka, konačno pokrenut te je dodao da je ovo poklon umirovljenicima za Božić. Isto tako, župan je podsjetio na raniji projekt sa Zakladom- uređenje i opremanje Odjela palijativne skrbi u Općoj bolnici Dubrovnik te najavio novi- „Dva skalina“.

 

Ravnateljica Doma M. Miletić zahvalila je županu i upravitelju Obuljenu na ovom projektu te je kazala da će Dom dobiti novi kat s 500 kvadrata prostora koji će podići standarde skrbi o štićenicima.

 

 

 

Upravitelj Obuljen kazao je da je projekt započet još 2011. godine te da je nailazio na brojne poteškoće- do te mjere da je umalo propao. Stoga je izrazio zadovoljstvo konačnim početkom radova na Domu kojega Blaga djela smatraju svojim. Naime, Dom je izgrađen 1971. godine na zemljištu i sa sredstvima Zaklade.

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja