Subota, 19. listopada 2019.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Uskoro lokalna aviokompanija

03.10.2013.


Dubrovačko – neretvanska županija mogla bi uskoro dobiti lokalnu avio kompaniju. To je dogovoreno na sastanku župana Nikole Dobroslavića i njegovog zamjenika Davorka Obuljena s predstavnicima i suradnicima tvrtke Carpe Diem iz Zagreba. Tema razgovora bila je pokretanja lokalne avio kompanije u vlasništvu lokalnih poslovnih subjekata iz turizma sa ciljem uspostavljanja još boljeg povezivanja Županije sa svim emitivnim tržištima i produljenja turističke sezone.

Razgovaralo se i o povezivanju Dubrovnika i Županije avio vezama sa Zagrebom i ostalim destinacijama. Carpe diem d.o.o. je tvrtka čije se poslovanje zasniva na turizmu i prisutna  je u više zemalja u regiji te na Tajlandu i Maldivima. Na sastanku su nazočili u ime tvrtke Carpe Diem Zoran Prpić vlasnik i generalni direktor, Marina Vukušić dugogodišnja direktorica zakupa  čitavog niza njemačkih tour operatora na području cijeloga svijeta, Marijo Čičak predstavnik tvrtke CEE Management Consulting, dugogodišnji lobist i predstavnik Daimler Chrysler pri Europskoj uniji te član tima za razvoj Daimler Chrysler za 130 zemalja, a danas Konzultant za poslovne projekte na području istočne i jugozapadne Europe.

Sastanku su još prisustvovali predstavnici Turističkih zajednica Grada i Županije, predstavnici hotelskih grupacija Valamar d.d., Adriatic Luxury hotels, Dubrovnik Rivijera iz Mlina, u ime udruženja Turističkih agencija Stanko Ljubić iz agencije Globtur i predsjednik strukovne grupe Hotelijera Željko Miletić, direktor hotela Lapad. Na sastanku je prezentiran cijeli projekt pokretanja avio kompanije sa analizama poslovanja u svim fazama projekta. Svi sudionici su pozdravili ideju projekta kao izuzetno dobru za daljnji razvoj turizma i prosperiteta Županije te je zaključeno da se nastave daljnji pregovori sa potencijalnim investitorima.

Najčitanije (7 dana)

Promotivni film Dubrovnik Riviera osvojio tri nove nagrade na Zagreb Tourfilm Festivalu
Javno snimanje emisije Lijepom našom u Župi dubrovačkoj
Najpoznatiji astrolog na svijetu: Dan rođenja otkriva kakvo breme nosite


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja