Četvrtak, 25. travnja 2024.



Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Sport /    Sve vijesti iz rubrike Sport

Pro Recco – Jug CO: Ključ je u obrani

10.12.2015.


Nije bilo puno vremena za slavlje nakon osvojenog Kupa Hrvatske u Zadru jer već u subotu 12. prosinca vaterpoliste Jug CO očekuje veliki derbi četvrtog kola Lige prvaka protiv aktualnog prvaka Europe, talijanskog giganta Pro Recca na njihovom bazenu u Soriju.

 

 

 

Tim povodom, u klupskim prostorijama na bazenu u Gružu održana je konferencija za novinare na kojoj su se nazočnim novinarima obratili trener prve momčadi Vjekoslav Kobešdak te igrači Maro Joković i Felipe Perrone koji su dio svoje karijere proveli u kapici talijanske momčadi.

 

 

'Ova nam utakmica dolazi kao završni ispit kojim ćemo zaključit ovu kalendarsku godinu jer nakon subote slijedi velika pauza radi Europskog prvenstva u Beogradu. Vjerujem kako de naša igra ostati na dosadašnjem nivou i da ćemo uspješno parirati Pro Reccu na njihovom bazenu. Prije svega ključ je u obrani, a potom i dobra tranzicija su stvari kojima bi mogli parirati Pro Reccu. Oni u stanju u dvije minute prelomiti utakmicu zato sebi ne smijemo dozvoliti rupe u koncentraciji koje smo imali protiv Szolnokija jer onda nemamo šanse.' kazao je Kobešdak.

 

 

 

 

Maro Joković je protekle dvije sezone bio jedna od ključnih karika šampionskog Pro Recca.

 

 

 

'Pro Recco je ekipa koja zadnjih godina ima samo najbolje talijanske igrače, vedinom reprezentativce, a na mjestima gdje nisu pokriveni uzimaju najbolje strance. Svake sezone ulaze u natjecanja s velikim ambicijama, pa tako de i ove pokušati uzeti sve trofeje. Ovogodišnja momčad je igrački puno jača od prošlogodišnje koja je osvojila Ligu prvaka, tako da su njihove ambicije i te kako s pokrićem.

 

 

 

O Jugovim šansama kaže: Slažem se s trenerom i mislim da ako budemo odigrali pravu obranu možemo parirati Talijanima čak i na njihovom terenu.

 

 

 

'Bile su to dvije lijepe godine. Sad kad vratim film čak mi je malo i smiješno jer sam pokušavao shvatiti što se događa u glavama mojih suigrača. Njima su utakmice kao ova što slijedi, rijetke prilike pokazati svoju stvarnu kvalitetu jer puno igrača igra samo Ligu prvaka kao što je bio i slučaj sa mnom dok sam bio tamo.

 

 

 

Prve sezone izgubili smo finale od Partizana, ali smo sljedeće osvojili Ligu prvaka i to je za mene bio poseban osjedaj jer mi je to bila prva titula prvaka Europe.' kazao je još jedan bivši igrač Pro Recca, Felipe Perrone.

 

 

 

Nakon tri odigrana kola, Pro Recco i Jug CO vodedi su na tablici skupine B sa maksimalnih devet bodova, slijedi Szolnoki sa šest, Partizan s tri dok su OSC i Galatasaray bez bodova.

 

 

 

Utakmica Pro Recco - Jug CO na programu je u subotu 12. prosinca u 20,45 sati, a izravan prijenos moći ćete pogledati na programu Arenasport.

Najčitanije (7 dana)

Panika u SUB-u, kupci zamoljeni da izađu
Što arheolog Perkić kaže o vrijednim pelješkim nalazima
FOTOGALERIJA: Oldtimer Rally po Pelješcu


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja