Subota, 30. svibnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

KOMENTAR: Riješite stanje u Vrtiću- Imate preko 400 razloga za to

22.11.2013.


U Župi je već danas glavna tema sutrašnji Dubrovački vjesnik koji na naslovnici donosi sliku načelnika Općine Silvija Nardellija i ravnateljice Dječjih vrtića Župa dubrovačka Marije Jelić i naslov „Ravnateljica Vrtića s pošte ukrala pismo Sindikata ministru Jovanoviću“.

 

Da nešto ne štima u župskom vrtiću jasno je već odavno, jer svakodnevno ulazim u tu ustanovu, koju pohadja i moje dijete. Ne promaknu mi priče i šuškanje teta po hodniku i na predavanjima za odgojiteljice i roditelje. No, eto, promislim, tako je  u svakom kolektivu... Uvijek je netko nezadovoljan...

 

Marija Jelić je nova ravnateljica i koliko znam na natječaju je ispunjavala sve uvjete i ima završena dva fakulteta predškolski odgoj i pedagogiju, ali, kako čujem, zamjeraju joj što je na to mjesto došla kao članica HDZ-a, stranke koja je navodno za nju lobirala i koja na vlasti u Župi. Ne znam zašto je trebalo lobirati ako je imala najbolje uvjete i kvalifikacije.  

 

Njezine suparnice kažu da su nezadovoljne njome jer ne štiti njihove interese.  

 

Ne želim biti na ničijoj strani, ne znam je li gđa. Jelić stvarno uzela to pismo ili nije, i skoro me nije ni briga. Ali me briga što je danas u vrtić došla inspekcija, a u tom vrtiću je jutros i moje dijete.

 

I zato vas sve skupa molim, ako je moguće ove probleme rješavajte tako gdje treba, postoji Upravno vijeće Vrtića, Općinsko vijeće, vjerujem i zbornica ili kako se to već u vrtiću zove i tamo riješite probleme. Otvorite sva pitanja, razgovarajte, posvađajte se ako treba i molim vas nađite rješenje.

Ako ništa drugo za to imate mislim već sad preko četiri stotina razloga, a vjerum da će ih u buduće biti još i više, a to su naša djeca koja veliki dio dana provode sa svojim odgojiteljicama u svome vrtiću.

 

Kate Šutalo Cvjetković

 

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja