Srijeda, 3. lipnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Do kraja godine uređenje prometnica kroz Župu

27.11.2015.


U tijeku su radovi na izgradnji  nogostupa s južne strane u ulici Dr. Ante Starčevića od nove škole do odvojka ceste za Čibaču, uz postavljanje javne rasvjete i izgradnju kanala oborinske odvodnje, priopćeno je iz župske općinske uprave.


 

Riječ je o prvoj dionici projekta kojom će se osigurati sigurnost djece u prometu koja cestu  svakodnevno koriste za odlazak u školu,  a rok za završetak radova je do kraja kalendarske godine.


 

Druga dionica projekta koja bi trebala obuhvatiti izgradnju nogostupa sve do raskrižja državne ceste D8 započeti će sljedeće godine, po rješavanju imovinsko pravnih pitanja.


 

U tijeku je i izgradnja nogostupa uz državnu cestu D8 od raskrižja Kupari do naselja Blato, također uz postavljanje javne rasvjete i izgradnju kanala oborinske odvodnje. Završetak radova predviđen je do kraja godine, a promet je privremeno reguliran semaforima.


 

Ukupna vrijednost oba projekta procijenjena je na više od 2 i pol milijuna kuna, a financira se isključivo iz Proračuna Općine Župa dubrovačka, stoji također u priopćenju.

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja