Četvrtak, 28. ožujka 2024.



Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Gradski đir /    Sve vijesti iz rubrike đir

ŽELJKO BEBEK: U Revelinu ćemo i ovog puta zajedno pjevati do jutra

21.10.2015.


Željko Bebek će u subotu 24. ovog mjeseca nastupiti u dubrovačkom Culture clubu Revelin. Bit će to zadnji nastup prije velike regionalne turneje i prvi koncert velike proslave 40 godina na sceni.



 

'I bend i ja smo uvijek u Revelinu jako dobro raspoloženi jer znamo da nas publika tamo voli i pjeva s nama od prve do zadnje pjesme. Dubrovnik je posebno važan i za karijeru grupe Bijelo Dugme jer smo, što je manje poznato, upravo ovdje pripremali i uvježbavali pjesme za prvi album, a i 1969. svirali nekoliko tjedana na terasi hotela Splendid. Početak je to rada banda koji je zauvijek obilježio ove prostore i također nedavno obilježio 40. rođendan', kaže Bebek dok pakira kofer za Dubrovnik.



 

Danas Željko Bebek ima izvrsnu solo karijeru, dosta velikih hitova, a glas mu je bolji nego ikada, pa ga mnogi gledaju nekom vrstom regionalne verzije Joea Cockera. Iz tri braka ima četvero djece:



 

'Sada sam ja u dobro zrelim godinama, ali me djeca vraćaju kao da mi je 40 ili 45 godina. Imam potpuno neokrnjenu volju, bezgraničnu ljubav, želju za borbom za sigurnošću djece. Stožer svega su mi djeca.'




Jedan od najpopularnijih pjevača i jedan od najoriginalnijih glasova ovih prostora, u subotu će pjevati 'Selmu', 'Da je sreće bilo', 'Tijana', 'Gdje sam bio s kim sam pio', 'Sanjao sam noćas da te nemam' i mnoge druge hitove, u Revelinu. Točnije, sudeći prema koncertima zadnjih nekoliko godina, a i prodaji ulaznica za subotu, pomoći će publici da pjeva.

Najčitanije (7 dana)

PU dubrovačko-neretvanska zapošljava u više odjela, provjerite uvjete
POTPISANO: Kreće rekonstrukcija župske škole
Grofovi obnovili hrvatsku zastavu na stijeni poviše Komolca


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja