Ponedjeljak, 1. lipnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Županija info /    Sve vijesti iz rubrike info

Otvoren kongres plastične kirurgije

02.10.2015.


Zamjenica župana Marija Vučković sudjelovala je na otvaranju 2. međunarodnog kongresa plastične kirurgije – Fellows in science i 10. jubilarnom hrvatskom kongresu plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije.

 

 

Kongres Fellows in science predstavlja mjesto na kojem se okupljaju stručnjaci iz područja plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije, kao i drugi specijalisti te izmjenjuju iskustva, vještine i stečeno znanje. Ovaj susret je prepoznat od strane Europskog društva plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije (E.S.P.R.A.S.) kao jedan od najvažnijih sastanaka u Europi u 2015. godini za spomenuto područje.

 

 

Na ovogodišnjem kongresu će se utemeljiti E.S.P.R.A.S. - ovo Udruženja specijalizanata plastične kirurgije što će ovaj skup označiti kao mjesto susreta većeg broja mladih europskih plastičnih kirurga. Također, nastavit će se praksa organiziranja stručnog programa za operacijske i odjelne sestre kako bi se kontinuirano poticalo njihovu edukaciju.

 

 

Prilikom otvorenja, zamjenica župana Marija Vučković pozdravila je prisutne te im poželjela dobrodošlicu. Kazala je kako se nada da će tijekom ovih 5 dana koliko traje kongres, Dubrovnik biti mjesto otvorene i korisne rasprave koja će omogućiti kvalitetnu razmjenu iskustava i znanja. Također je naglasila kako je uvjerena da će uz sudjelovanje na stručnom dijelu kongresa, uživati u svemu što Dubrovnik i Dubrovačko-neretvanska županija nude, te da će otići s kongresa obogaćeni jedinstvenim kulturnim i povijesnim obilježjima Dubrovnika. 

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja