Srijeda, 30. rujna 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Radionica za izradu županijske Razvojne strategije

31.08.2015.


Zamjenik župana i predsjednik radne skupine Davorko Obuljen predvodio je drugu radionicu za izradu nacrta Razvojne strategije Dubrovačko-neretvanske županije koja se održala u petak u Dubrovniku.

 

Proces pripreme novog strateškog razvojnog dokumenta Županije započeo je lipnju ove godine u organizaciji Regionalne razvojne agencije Dubrovačko-neretvanske županije Dunea, a završetak procesa i službeno usvajanje dokumenta planira se krajem godine.

 

Moderator radionice, predstavnik Instituta za razvoj i međunarodne odnose  Mario Polić u prvom dijelu radionice predstavio je rezultate dosadašnjih aktivnosti, izrađenu analizu stanja, dok je drugi dio obuhvaćao rad u grupama i izradu SWOT analiza po definiranim tematskim područjima: gospodarstvo, infrastruktura i zaštita okoliša, upravljanje razvojem i društvene djelatnosti.

 

Podsjećamo, radna skupina sastavljena je od tridesetak predstavnika Županijskih upravnih odjela, regionalne razvojne agencije Dunea-e, gospodarske komore, javne ustanove, institucija u sektoru zdravstva, prometa, prostornog planiranja, elektro i vodoopskrbe, te koordinatora razvoja projekata Grada Dubrovnika razvojne agencije Dura.

 

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja