Nedjelja, 5. svibnja 2024.



Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Sport /    Sve vijesti iz rubrike Sport

FOTOGALERIJA: Župljani se oprostili od kapetana VK Gusar Nikole Grbića

22.08.2015.


Prekrasna večer koja je sportu dala onu dublju vrijednost koja je važnija od bilo kojeg rezultata. Druženje, prijateljstvo, poštovanje, uvažavanje temelji su svakog sportskog kluba koji će, prije ili kasnije, sigurno stvoriti i rezultat.

 

 

- Uvjeren sam da smo dostojno zaključili bogatu karijeru našeg kapetana Nikole Grbića i neka njegove kvalitete, prije svega kao čovjeka, budu za primjer budućim generacijama gusara. Ali ako se Nikola nada da je s ovim završio njegov vaterpolski put, vara se :). Neka se odmori koliko želi ali nakon toga rado bi ga vidjeli u ulozi trenera. To je mišljenje i želja svih, od igrača do uprave. Bilo kako bilo, hvala Nikola i doviđenja, i dalje si član uprave kluba, poručuju iz Uprave kluba.

 

 

Veselilo nas je i prisustvo Lukše Jakobušića, predsjednika Juga, koji je Nikoli uručio prigodan poklon i Ognjena Kržića, sportskog direktora Juga. Još jednom hvala treneru Vjekoslavu Kobeščaku koji je bez razmišljanja prihvatio ideju o odigravanju ove revijalne utakmice. Hvala i Jugovim mladićima koji su odigrali utakmicu u ne baš idealnim vremenskim uvjetima.

 

 

Bila nam je čast ugostiti mlade župske judaše i uručiti simboličan poklon Ivi Oberan. Užitak je vidjeti kako se mogu postići vrhunski sportski rezultati i u maloj Župi. Još jednom čestitke upravi kluba i mladim judašima.

 

 

Što reći o Gusarima? Ovo je sezona za pamćenje. Od samog početka bilo je jasno da se sastala ekipa prijatelja koji su zaista izvanredno odigrali i osvojili prvenstvo. Imperativ nije bio pehar nego odigrati najbolje što možemo i “ginuti” u moru jedan za drugog ali otišli ste do kraja. Hvala mladići, bilo je zadovoljstvo biti s vama. Svi smo ponosni na vas i na vašu ljubav prema klubu. Potrebno je spomenuti da su igrači ove godine igrali za četvrtinu novaca koje su inače primali prošlih godina, odnosno za iznos koji je donekle pokrio putne troškove. Stav uprave je da su prioritet mlađe kategorije a seniori su to rado prihvatili. Gusareva djeca su vam zahvalna!

 

 

www.gusar.hr

 

Gusar – Jug CO  5:11 (0:2, 3:1, 0:4, 2:4)

Suci : Jakov Blašković, Vlaho Ljubić
Delegat : Stijepo Ćubela

 

 

GUSAR: Petar Krkić, Ivan Miličević, Ivan Jurić 1, Toni Paskojević, Luka Jovanović, Vlaho Krkić, Đino Vlašić, Dario Marlais, Nikola Grbić 2, Ivo Begović 2, Ivica Duždević, Mario Šopar, Ivan Ćorak, Maroje Vidosavljević – Vučić. Trener: Dario Paskojević

 

JUG CO: Toni Popadić, Marko Macan 1, Kristijan Čulina, Marko Ivanković 3, Filip Kržić, Loren Fatović 1, Pavo Marković 2, Ivo Brailo, Nikola Pavličević 1, Hrvoje Benić 3, Toni Jarak. Trener: Vjekoslav Kobešćak

Najčitanije (7 dana)

PROMO: Otvoren japanski restoran u Gradu
OPĆINA ŽUPA: Kanalizacija se izlila zbog problema u kolektoru
ŠTO SE DOGAĐA: Izbila čista voda na stijeni na Banjama


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja