Četvrtak, 18. travnja 2024.



Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Županija info /    Sve vijesti iz rubrike info

I mladi Župljani na Međunarodnom danu mladih 2015. u Pločama

10.08.2015.


U okviru obilježavanja Dana mladih na razini Dubrovačko-neretvanske županije u Pločama će se u Domu športova u utorak u 18:30 sati održati Okrugli stol o aktivnom uključivanju mladih u lokalnu zajednicu.




 

Domaćin je Grad Ploče, a događanje je ostvareno u suradnji s Dubrovačko-neretvanskom županijom, odnosno županijskim Savjetom  mladih te Europskim domom Dubrovnik. Uz predstavnike Savjeta mladih Dubrovačko-neretvanske županije i predstavnike Savjeta mladih koji djeluju u drugim gradovima i općinama na području županije, u okruglom će stolu sudjelovati i predstavnici Europskog doma, Udruge studenata Ploča i Grada Ploča. Među govornicima bit će i Hrvoje Butigan, voditelj Ureda Dubrovačko-neretvanske županije u Bruxellesu. Savjet  mladih Dubrovačko-neretvanske županije želi, ovim putem, potaknuti uključivanje mladih u procese rješavanja pitanja koja su značajna za unaprjeđivanje položaja mladih te međusobnu suradnju savjeta mladih na području županije.




 

Uz okrugli stol, Grad Ploče i Udruga studenata Ploča su za sudionike obilježavanja Međunarodnog dana mladih organizirali obilazak Baćinskih jezera i druženje uz zabavni program.

Međunarodni dan mladih prvi je put obilježen 12. kolovoza 2000. godine na inicijativu Ujedinjenih naroda. Od tada se svake godine na ovaj dan održavaju različite akcije širom svijeta u svrhu skretanja pozornosti šire javnosti na probleme mladih, posebice kulturna i pravna pitanja s kojima se suočavaju mladi općenito te učenici i studenti. Tema ovogodišnjeg Međunarodnog dana mladih je aktivno sudjelovanje mladih.



 

Na ovom pločanskom skupu sudjelovat će i skupina mladića iz Župe, koji su nadavno završili srednju školu i maturirali.

 

Najčitanije (7 dana)

Ako idete na Elafite – rezervirajte Postiru
Na Pelješcu pronađena još jedna grčko-ilirska kaciga
Albanka koja je skrivila prometnu nesreću ide u istražni zatvor


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja