Ponedjeljak, 13. srpnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Županija info /    Sve vijesti iz rubrike info

Župan i rektorica o projektima visokog obrazovanja

26.06.2015.


Župan Nikola Dobroslavić i pročelnica za obrazovanje, kulturu, znanost i sport Marijeta Hladilo održali su radni sastanak s rektoricom Sveučilišta u Dubrovniku Vesnom Vrtiprah, prorektorom Željkom Kurtelom te ravnateljem Studentskog centra Markom Potrebicom.

 

 

 

Na sastanku se razgovaralo o tijekom realizacije projekta gradnje Studentskog doma u Čokolinu. Tom su prilikom predstavnici Sveučilišta zahvalili Županiji na potpori oko rješavanja pitanja zemljišta za gradnju Doma te zbog potpore oko projektne dokumentacije. Župan je kazao da je Dom jedan od bitnih projekata u DNŽ te da će njegovu realizaciju i dalje podržavati.

 

 

 

Na sastanku se razgovaralo i o MARIBIC-u koji je u stečaju. Naime, dogovoreno je da će se vidjeti mogućnost da Sveučilište zajedno s regionalnom razvojnom agencijom DUNEA realizira projekt Centra kompetencije za marikulturu.

 

 

 

Također, utvrđeno je obostrano zadovoljstvo realizacijom projekta preddiplomskog studija financijskog menadžmenta u Pločama, koji funkcionira više od četiri godine. Stoga se razmišlja proširivanju studija i na diplomsku razinu odnosno na četvrtu i petu godinu studija. Isto tako, rečeno je da se razmišlja i o uvođenju studija poljoprivrede na području doline Neretve.

Najčitanije (7 dana)

Stožer: Sedam novozaraženih na jugu Hrvatske


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja