Petak, 29. ožujka 2024.



Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Župa info /    Sve vijesti iz rubrike info

Što se sve priprema za Dan Općine Župa dubrovačka

19.05.2015.


Općina Župa dubrovačka u utorak 26. svibnja slavi svoj dan i obilježava 23. obljetnicu oslobođenja Župe dubrovačke. Tom prilikom, kao i svake godine, organiziran je prigodni program proslave koji će se realizirati kroz aktivnosti različitog sadržaja u više dana.




 

U subotu 23. svibnja od 10.00 sati Ronilački klub Župa dubrovačka već tradicionalno će održati eko akciju čišćenja župskog podmorja.

Nogomet će se od 10 sati igrati ispred stare škole u organizaciji braniteljskih udruga, te na nogometnom igralištu u Čibači gdje će u organizaciji NK Župa Dubrovačka snage odmjeriti i stari i mladi. Boćarski turnir kao i turnir u pikadu održat će se u Martinovićima u popodnevnim satima.



 

Humanitarna biciklijada rutu krož Župu započinje u subotu u 17.00 sati ispred ambulante, a Savjet mladih Općine Župa dubrovačka i Udruga Kurenat pobrinut će se za sigurnost i okrjepu svih sudionika.



 

Nedjeljni program započinje Bridž turnirom koji će se održati u Hotelu Astarea, a nastavlja se tradicionalnim humanitarnim Eko krosom od Mandaljene do Srebrenog u organizaciji Udruge Kurenat. U Mandaljeni će se održati  sveta misa za poginule u Domovinskom ratu s početkom u 19.00 sati,  nakon koje će sve udruge proizašle iz Domovinskog rata zajedno s predstavnicima Općine i Općinskog vijeća položiti vijence na Spomen obilježje. Uslijedit će nastup Kud-a Marko Marojica, Župskih mažoretki i Limene glazbe, a u 20.30 na Spomen obilježju u Mandaljeni nastupit će Klapa Cambi čiji će koncert biti besplatan za sve posjetitelje.



 

Na sam dan Općine, u utorak 26. svibnja, u jutarnjim satima Limena glazba ispratit će župske čelnike koji će položiti vijence na spomen ploče poginulim braniteljima na području Župe dubrovačke.


 

Program obilježavanja dana Općine završit će se svečanom sjednicom Općinskog vijeća na kojoj će se dodijeliti javna priznanja ovogodišnjim laureatima za postignuća važna za Općinu Župa dubrovačka.

 

Najčitanije (7 dana)

PU dubrovačko-neretvanska zapošljava u više odjela, provjerite uvjete
Lonza odgovara na pitanje tko će biti kandidat HDZ-a za župskog načelnika
Grofovi obnovili hrvatsku zastavu na stijeni poviše Komolca


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja