Utorak, 2. lipnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

FOTO: HEP: Kabelski rasplet u Mlinima vrijedan 6 milijuna kuna osigurava stabilnost napajanja

16.05.2015.


U pratnji direktora Elektrojuga Ante Glavora, direktor HEP ODS-a Željko Šimek obišao je radove na izgradnji 6 milijuna kuna vrijednog kabelskog raspleta u Mlinima preko kojega će se napajati cijelo mjesto, tamošnji hoteli te budući trgovački centar. Kako se navodi u priopćenju iz HEP-a, tom je prigodom istaknuto kako će ta investicija osigurati dugoročnu stabilnost napajanja tog područja i omogućiti priključenje novih kupaca.

 

 

 

 

Pri kraju je i  kapitalna investicija HEP - Operatora distribucijskog sustava, TS 110/20(10)kV Srđ. 100 milijuna kuna vrijedna investicija biti će dovršena po planu, do sredine srpnja, a njeno puštanje u pogon dugoročno će poboljšati energetske prilike u Dubrovniku.

 

 

 

Direktor HEP ODS-a Željko Šimek sa suradnicima još je jednom obišao to gradilište i održao koordinaciju s izvođačima radova na kojoj je izrazio svoje zadovoljstvo do sada odrađenim poslom.

 

 

 

„Želio bih uputiti iskrene čestitke svima jer ovo je zaista impozantna građevina. Ona je ponos svih nas, ali posebice vas koji ste ju napravili“, rekao je Željko Šimek naglasivši kako je HEP ODS ovom prilikom ponovno ispred zadanih rokova za što je pohvale uputio i timu Elektrojuga zaduženom za izgradnju trafostanice.

 

 

 

Na njoj je do sada izvršeno više od 90 posto radova te se trenutno na vanjskim stranama rade kozmetički, dok u unutrašnjosti traju završni elektromontažni radovi. U okviru radova obnavljaju se i skalini za Bosanku, čime će stanovnicima tog naselja uskoro ponovno biti omogućena pješačka komunikacija s gradom. Ukupna vrijednost ulaganja u dovršenu trafostanicu s priključkom na gradsku srednjenaponsku mrežu iznositi će oko 140 milijuna kuna.

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja