Petak, 29. svibnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Poznata njemačka novinarka stiže u Župu

29.04.2015.


Poznata njemačka freelance novinarka Claudia Bette Wenngatz koja piše za njemački Vogue,  Cosmopolitan, Business Traveller , Bunte i Travel World  sutra će obići Župu dubrovačku gdje će joj biti prezentirane zanimljivosti župskog kraja.

 

 

 

 

 

U samostanu sv. Vicenca će je dočekati predstavnici Udruge branitelja Župe dubrovačke i KUD Marko Marojica, župski umjetnik Leo Klešković, a u pripremi su i posebna iznenađenja.

 

 

 

 

 

Predstavnici braniteljske udruge koji su preuzeli samostan upoznat će gošću sa svojim planovima, Leo Klešković će izložiti figurice, župske plesove će izvesti KUD Marko Marojica, a stol s domaćim delicijama arancinima, bruštulanim mjendulima i slično aranžirat će Dragica Haićman, vlasnica tvrtke Dubrovnik Decor Weddings & Events Event Planning/Event Services.

 

 

 

 

 

 

Kako ističu iz dubrovačke Turističke zajednice, koja je organizirala taj posjet Župi, namjera im je pokazati i baštinu Župe dubrovačke, s obzirom da će kroz planiranu obnovu samostana Župa dubrovačka dobiti i visoko kvalitetni turistički sadržaj, što je svakako značajno i zbog gradnje i obnove hotelskih kapaciteta i time povećane potražnje za novim sadržajima.

 

 

 

 

 

Tijekom petodnevnog boravka na dubrovačkom području Claudia Bette Wenngatz obilazi gradske destinacije, tura Game of Thrones,  wine tasting po gradskim wine barovima, gastro ponuda po dubrovačkim restoranima, a za nju je organiziran i posjetit Orašcu, vožnja motorima u Majkove na kušnja meda, te obilazak Konavala.  Organizatori posjeta su Hrvatska turistička zajednica, te turističke zajednice Grada Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije a u okviru projekta Hrvatska 365.

 

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja