Ponedjeljak, 1. lipnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Dubrovački Hotel Kompas otvara se krajem kolovoza sa zvjezdicom više

21.04.2015.


‘Krajem kolovoza Hotel Kompas tvrtke Adriatic Luxury Hotels u Dubrovniku otvorit će svoja vrata kao novoobnovljeni hotel sa četiri zvjezdice. Investicija vrijedna 103,9 milijuna kuna uključuje temeljite izmjene na svim unutarnjim prostorima hotela, te stvaranje sofisticiranog, modernog hotela s naglaskom na jednostavnost i udobnost.

 

 

 

Radovi na rekonstrukciji Hotela Kompas odvijaju planiranom dinamikom te će se nakon potpune i opsežne rekonstrukcije, krajem kolovoza otvoriti s potpuno novim izgledom.

 

 

 

Novi hotel imat će 173 smještajne jedinice; sobe i apartmane s elegantnim dekorom i jedinstvenim detaljima, osmišljenim od strane vodećih hrvatskih dizajnera.

 

 

 

Novost u gastronomskoj ponudi hotela koji će uz glavni restoran i preuređeni restoran i lounge bar uz šetnicu Uvale Lapad, je Zenith Bar koji će biti smješten na najvišem katu hotela, a s kojeg će se pružati prekrasan pogled na Lapad i Elafitsko otočje.

 

 

Uz konferencijsku dvoranu s dnevim svijetlom i vrhunskom tehničkom opremom, koja može primiti  400 osoba, novost u hotelskoj ponudi bit će potpuno novi wellness i spa centar s unutarnjim i vanjskim bazenom koji će nuditi široku  paletu SPA usluga posvećenih ljepoti i zdravlju.‘

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja