Četvrtak, 4. lipnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Konavle:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Konavle info    |   Konavoski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Konavle / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Radionica o ruralnom turizmu u Čilipima

17.04.2015.


Regionalna razvojna agencija DUNEA zajedno sa Ministarstvom turizma i Ministarstvom vanjskih i europskih poslova organizira radionicu o ruralnom turizmu koja će se održati u Seoskoj kući Čilipi (obitelji Novaković) 20. travnja 2015., na adresi Bistroće 2 Čilipi, Konavle  http://www.seoska-kuca-cilipi.hr/. Radionica će započeti u 9.00 sati i trajat će do 16.00 sati, s organiziranim ručkom i predviđenim pauzama.

 

 

 

 

Radionice provode Ministarstvo vanjskih i europskih poslova i Ministarstvo turizma, a namijenjene su prvenstveno za predstavnike obiteljsko poljoprivrednih gospodarstava (OPG-ova), lokalnih akcijskih grupa (LAG-ova),  regionalne uprave i lokalne samouprave, te lokalne i regionalne turističke zajednice.

 

 

 

 

Sadržaj edukativne radionice vezan je uz mogućnosti za razvoj ruralnoga turizma i korištenje EU fondova, uz predstavljanje priručnika Ministarstva turizma i Ministarstva vanjskih i europskih poslova kojim će OPG-ovi moći svoja gospodarstva staviti u službu ruralnoga razvoja, te uz primjer iskorištavanja mogućnosti iz obnovljivih izvora energije.

 

 

 

 

Maksimalni broj sudionika po radionici je 40 predstavnika s područja županije  te će se u obzir uzimati one prijave koje pravodobno stignu. Prijave je potrebno poslati najkasnije dva dana prije održavanja radionice na e-mail fmilos@dunea.hr i/ili broj faksa  020 312 715.

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja