Subota, 30. svibnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

FOTOGALERIJA: Predstavljen projekt rekonstrukcije bivšeg hotela Stadion

15.04.2015.


Projekt rekonstrukcije bivšeg hotela Stadion predstavljen je u Maloj vijećnici Grada Dubrovnika. Radnu verziju projekta gradonačelniku Andru Vlahušiću i suradnicima iznijela je projektantica Vanda Ivanković Kontić iz T.L.O. studija za arhitekturu i urbanizam, priopćeno je iz gradske uprave.

 

 

 


 

Izlaganju su nazočili zamjenici gradonačelnika Željko Raguž i Tatjana Šimac Bonačić, pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, sport, socijalnu skrb i civilno društvo Miho Katičić sa suradnicima, pročelnik Upravnog odjela za poslove gradonačelnika Igor Deranja i ravnatelj Javne ustanove Sportski objekti Lukša Klaić.

 

 

 

Sudionici sastanka pohvalili su projekt te su kao prednost istaknuli arhitektonski i sadržajni povratak izvornom konceptu bazena s hostelom/hotelom s dodatnim javnim sadržajima i novim tehničkim standardima.

 

 

 

Rekonstrukcija bivšeg hotela, koji se nalazi u sklopu gradskog bazena, obuhvaća urede i prostore za JU Sportski objekti, urede PK i VK Jug, prostor za Muzej vodenih sportova, teretanu, polivalentnu dvoranu, prostore za udruge civilnog društva, Centar za mlade, caffe bar i javne površine. Hostel sa 44 sobe nalazit će se na prvom i drugom katu. 

 

 

 

Projekt namijenjen isključivo mladima i sportu javnosti će uskoro biti predstavljen upravo na gruškom bazenu što će biti prilika za adresiranje svih otvorenih pitanja. Grad Dubrovnik će u međuvremenu angažirati nezavisnog stručnog vještaka koji će procijeniti početni iznos koncesijske nakade. Istovremeno, poduzet će se pripremne radnje za raspisivanje natječaja za dodjelu koncesije za komercijalne sadržaje, odnosno hotel ili hostel, navodi se također u priopćenju iz dubrovačke gradske uprave. 

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja