Ponedjeljak, 13. srpnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Županija info /    Sve vijesti iz rubrike info

FOTO: Trening pripadnika vatrogasnih postrojbi

02.04.2015.


U organizaciji Dubrovačko-neretvanske županije i u sklopu aktivnosti projekta HOLISTIC u Dubrovniku je upriličen trening pripadnika dragovoljnih i profesionalnih vatrogasnih postrojbi koje su inače sastavni dio sustava civilne zaštite na našem području. Treninig je održan u suradnji s Vatrogasnom zajednicom Dubrovačko-neretvanske županije čime je ujedno i uređen prostor bivše stare bolnice. Tom prigodom uklonjena su stabla, oštećena usljed nepovoljnih vremenskih prilika tijekom protekle zime, koja su predstavljala potencijalnu opasnost za korisnike zgrada koje se nalaze na tom području. Pripadnici vatrogasnih postrojbi tom su prigodom održali različite vježbe intervencija na teško pristupačnim terenima, gašenja požara i raščišćavanja gorivih materijala na visinama i u blizini zgrada. U treningu pripadnika vatrogasnih postrojbi aktivno je sudjelovalo i petnaestak volontera Udruge mladih Orlando.

 

 

 

Projekt HOLISTIC Dubrovačko-neretvanska županija provodit će do konca ožujka 2016. godine, a osim dijela koji se tiče protupožarne zaštite, obuhvaća i aktivnosti na mjerenju utjecaja seizmičke aktivnosti na zgrade od javnog interesa na području Dubrovačko-neretvanske županije. U projektu sudjeluju partneri iz ukupno 8 zemlja: Italije, Slovenije, Srbije, Bosne i Herecgovine, Crne Gore, Albanije, Grčke i Hrvatske. 

Najčitanije (7 dana)

Stožer: Sedam novozaraženih na jugu Hrvatske


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja