Četvrtak, 4. lipnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Nardelli: Javna rasprava o DPU „Groblje“

26.03.2015.


Načelnik Općine Župa dubrovačka Silvio Nardelli  na temelju Zakona o prostornom uređenju objavio je javnu raspravu o prijedlogu izmjena i dopuna Detaljnog plana uređenja „Groblje“Javna rasprava o prijedlogu izmjena i dopuna detaljnog plana uređenja „Groblje“ održat će se od 7.  do 21. travnja 2015. , organiziranjem javnog uvida i javnog izlaganja.
 

 

 

Javni uvid u prijedlog izmjena i dopuna detaljnog plana uređenja „Groblje“ bit će svakog radnog dana od 09:00 do 12:00 sati u prostorijama društva Groblje Dubac d.o.o. (II kat) na adresi Vukovarska 48, 20207 Mlini. Na javnom uvidu bit će izložen tekstualni i grafički dio prijedloga izmjena i dopuna detaljnog plana uređenja „Groblje“, te sažetak za javnost.
 

 

 

Javno izlaganje održat će se u ponedjeljak, 13. travnja 2015. u 12:00 sati u Velikoj vijećnici Općine Župa dubrovačka (III kat) na adresi Vukovarska 48, 20207 Mlini.
 

 

 

Nadležna državna tijela i pravne osobe s javnim ovlastima, tijela jedinica lokalne i područne samouprave, građani i udruge i vlasnici nekretnina (sudionici u javnoj raspravi) daju očitovanja, mišljenja, prijedloge i primjedbe na prijedlog izmjena i dopuna detaljnog plana uređenja „Groblje“ na slijedeći način:
 

 

 

Nadležna državna tijela i pravne osobe s javnim ovlastima, tijela jedinica lokalne i područne samouprave dostavljaju pisano očitovanje na prijedlog izmjena i dopuna detaljnog plana uređenja „Groblje“ do zaključno 21. travnja 2015. godine. Ukoliko se do ovog roka ne dostave pisana očitovanja smatrat će se da nemaju primjedbi.
 

 

 

 

Građani i udruge i vlasnici nekretnina imaju pravo pristupa na javni uvid u prijedlog izmjena i dopuna detaljnog plana uređenja „Groblje“, imaju pravo postavljati pitanja u tijeku javnog izlaganja o predloženim riješenjima, mogu upisati prijedloge i primjedbe u knjigu primjedbi koja se nalazi uz prijedlog izmjena i dopuna detaljnog plana „Groblje“ na mjestu javnog uvida, mogu dati prijedloge i primjedbe u zapisnik za vrijeme javnog izlaganja, mogu dati prijedloge i primjedbe u roku trajanja javne rasprave. Prijedlozi i primjedbe koji nisu dostavljeni u roku i nisu čitko napisani s imenom i prezimenom, te adresom pošiljatelja, neće se uzeti u obzir u pripremi izvješća o javnoj raspravi. Pisana očitovanja, mišljenja, prijedloge i primjedbe dostavljaju na adresu Općina Župa dubrovačka, Vukovarska 48, 20207 Mlini s naznakom „Javna rasprava za izmjene i dopune detaljnog plana uređenja „Groblje““.
 

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja